FEELWORLD S55 5.5 Palčni IPS na Kamero Področju DSLR Zaslon Izostritve Pomoč 1280x720 Podporo 4K HDMI Vhod DC Izhod Vključujejo Nagib Roko

Novo

€109.32

Majhen in Lahek

175 g light-teža modela: Naredi veliko priročno za snemalec v prostem ali ročne mobilne aplikacije.V S55 na-camera monitor je majhna velikost, zaradi česar je idealen za gimbals in lahka kamera sistemov, še posebej tiste, ki nimajo vgrajenega zaslona.

5.5" Širokozaslonski Monitor z

FEELWORLD S55 je lahek 5.5" monitor na razmerje 16:9.Visoka ločljivost 5.5" LCD zaslon prikazuje svetle, jasne slike - zaradi česar je idealen za monitor za zahtevne DSLR uporabnika.V S55 značilnosti plošča z avtohtonimi 1280 x 720 resolucije, 500cd/m2 osvetlitve, 1000:1 kontrastno razmerje, ki omogoča zaslonsko sliko, ki bo bolj živahen, bolj natančno rendition kaj fotoaparata senzor vidi.

Različnih Zornih Kotov, Enako Lepa Slika

IPS zaslon, ki vam omogoča velik vizualni pogled, da uživajo, ki ponuja dosledne jasnost slike in barv, od 160-stopinjskim zornim kotom navpično in vodoravno.In je širok zorni kot omogoča enostaven za več članov posadke za gledanje ob istem času.

Prave Barve · Strokovno Color Calibration

Uporabite Rec.709 standardni barvi

FEELWORLD uporablja strokovno Rec.709 HD standardni barvi in uporablja barvne kalibracije tehnologija, s strokovno kalibracijo instrumenta v tovarni, lahko doseže monitor calibration učinkovito in dobili natančno barvno reprodukcijo, enostavno, ne izkrivljajo barve, ki kažejo realno sliko, ko ste snemanje video posnetkov.

Natančno Barvno Reprodukcijo

FEELWORLD zaslon podpirajo ITU standardi in HD video Snemanje.709 standardne barve dosledno prostor, napredno obdelavo slik tehnologije, tako da bo slika jasna, barve, je zelo naravno, da se zagotovi natančno barvno reprodukcijo, za reprodukcijo fizične narave streljanje, ki uporabnikom omogočajo, da natančno oceni kakovost različnih vhodni video signal.

Enostavno Analizo Slike

V S55 je mini, ampak mogočni 5.5" monitor pakiran poln funkcij, ki so odlično dopolnilo k DSLR ploščad.Da vam pomagajo v vaše produkcije, je S55 ima veliko standardnih programskih funkcij, kot so napačne barve in histogram, da bi dobili popoln izpostavljenosti, celo za ostrenje pomoč, vgrajena avdio, slikovnih pik pixel, okvir vodniki, in še veliko več!

Intuitivne Kontrole in Meniji

Meni je nadzor, ki je intuitiven in enostaven za uporabo.Na vrhu zaslona so trije meri funkcija tipk, ki jih lahko nastavite kot skupnih funkcij; pritisnite "" neposredno za povečanje glasnosti.Zaslon se bo samodejno shrani parametre, ki ste jih predhodno nastaviti, in ohraniti prvotne nastavitve, ko ga vklopite, naslednjič.Ni treba, da je treba ponastaviti, kar je priročno in enostavno.

4K HDMI Vhod & Zanke Izhod

V S55 je 4K HDMI in zanke-out, ki omogoča, da ne le prikaz žive signali, temveč tudi pošiljanje them out do drugih zaslonov hkrati.To je sposobnost, da prikaz žive slike na več zaslonov hkrati, medtem ko še vedno ohranja izvirno kakovost videa.

HDMI Izhod Aplikacije

Pomožne Energije

V realnem času moči, pristojen za kamere

DC izhodna vrata vam omogoča, da moč vaše digitalne kamere neposredno iz NP-F, L-serija ali LP-E6 baterija vgrajena v zaslon, povečanje izvajanj nad standardne baterije mnogih DSLR ali mirrorless kamere.Poleg tega lahko monitor audio prek 3,5 mm stereo priključek za slušalke

Prilagodljiv Dual-namen Baterije Tablice

Združljivost s Sony F970 in Canon LP-E6 litijevih baterij za eno baterijo ploščo.Zagotavlja dolgo časa delal pogoj za snemalec v načinu aplikacije. .

Priročno Montaža - Nagib Roko

Vsak S55 monitor bo ladja s hladno čevelj vgrajeni Nagib Roko.Strelci bodo imeli varno pot v položaj za svoj monitor hkrati pa ohranja nizko profil.

• Omogoča S55 zaslon zavrtite za 360 stopinj, za ogled udobje

• Varna in lahka montaža preko čevelj gori ali 1/4"-20 nit

• Vključuje čevelj gori lastno za dodatke, kot so mikrofon, LED luči, ali brezžični sprejemnik, itd.

Več Namestite Način

Za priročno različnih zornih kotov spremljanje

FEELWORLD S55 funkcije standardno 1/4" mount točk (spodaj desno) za pritrditev na kamere in ploščadi.Zunanji 1/4 vijak design se uporabljajo, da bi zaslon lažji in tanjši.

1/4 lahko odstranite vijak, ki se pritrdi na dno ali desni strani.

Prilagodljiv Namestite na Fotoaparat in Gimbal

Ne samo, da ga lahko namestite na ročni stabilizator, ampak tudi lahko mount itsecurely jo pritrdite na vrhu fotoaparata, kot končni HD iskalo!Če jo namestite na spodnji del naprave, lahko kombinirate tudi slike flip funkcija za ohranjanje pravilne usmerjenosti zaslona!S55 opremljen z eno 1/4 vijak, če tudi vi želite, da hitro namestite na gimbal, ga lahko kupite več 1/4 vijak.

Najnovejši Dežnik Oblikovanje, Enostavna Namestitev

V S55 monitor je opremljen z dežnik, ki omogoča fotografom, da se bolj osredotoči na video in se izognili motnjam močne svetlobe, zagotavlja boljšo vizualno izkušnjo.Poleg tega S55 zaslon in dežnik o določitvi okvirja so integrirani, tako da lahko neposredno pripnete sončnega zaslona prek priložene velcro.Postopek namestitve je enostaven in hiter, kar je zelo primeren za zunanjo streljanje.

Oznake: hdmi monitor hdmi, hd zaslon, feelworld lut7, feelworld monitor, fotoaparat surveil, 4k dslr monitor, brnenje monitor, pc monitor, pc zaslon, 7 zaslon.

Uporaba 7 Zhiyun žerjav m, Zhiyun žerjav 2 Stabilizator
Vloge 4 Povezovanje z Brezžičnim Oddajnikom, Direktor Monitor
Zorni Kot 80/80(L/R) 80/80(U/D)
Certificiranje CE, FCC, ROHS
Ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik
Osvetlitev ozadja LED
Velikosti Enot 142Lx87.2Hx27.5D (mm)
Uporaba 3 Panasonic 4K dslr fotoaparat, GH4, gh5
Zaslon 5.5"
Teža 175 g
Uporaba 6 Moza lite2, Moza zraka, Ročni Gimbal Stabilizator
Prijave 8 DJI ronin mx, DJI ronin s Dlančnik Gimbal
Aplikacijo 2 Sony DSLR fotoaparati, A7S, a6300, fs5, a7sII, a7, a6
Poreklo CN(Izvora)
AVDIO Stereo Headphone
Vhod HDMI, Izhod za Podporo Format 4K UHD 3840x2160p
Svetlost 500cd/m2
Vhod HDMI
Vhodna Napetost DC7-24V
Številka Modela S55
Napajalni Priključek DC
Uporaba 1 Canon fotoaparat mirrorless, 70 D, d3200, C100, C200,
Razmerje Med Širino In Višino 16
Kontrast 1000
Uporaba 5 Feiyu 3-osni ročni gimbal, feiyu mg v2
Blagovna Znamka FEELWORLD
Izhod HDMI, DC Izhod
Tip Vtiča NAS plug
Namestite Način 1/4-20 nit točk

Napišite recenzijo!

FEELWORLD S55 5.5 Palčni IPS na Kamero Področju DSLR Zaslon Izostritve Pomoč 1280x720 Podporo 4K HDMI Vhod DC Izhod Vključujejo Nagib Roko

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki