LCD lažji touch stikalo za polnjenje po vmesniku USB dvojni lok lažji outdoor kuhinjo kampiranje, piknik vžiga orodje za vklop, zaslon lažji

Novo

€6.50

Bullet Točk:

1、Nadgradnjo Cigar Plamen Gorilnika: najnovejše generacije loka cigar plamen gorilnika, najprej ima štiri indikator baterije, luči, LED zaslon moč, vas opominja, za polnjenje v času, podaljša življenjsko dobo baterije.Drugič, prstnih senzor, stikalo, ki se razlikuje od drugih baklo stikala, inteligentne inovacije nadgradnjo, čip za upravljanje nadgradnjo, varnejši in stabilnejši.

2、USB za Polnjenje: za Večkratno uporabo elektronske cigare plamen gorilnika, št butan in goriva, vgrajena polnilna baterija, litij-ionska baterija namesto goriva, vidna pa je zmogljivost baterije.To je lahko popolnoma napolni v 1 uri, in arc cigar plamen svetilko lahko uporabljate znova in znova, ki je ekonomičen in okoljsko zaščitno.

3、Enostaven za Uporabo: Samo dotik stikala ustvariti električni oblok.Plazma cigar plamen gorilnika je veter dokaz in plamen-dokaz, in ne bo vplival veter, dež, dež ali iskrico.Cigar plamen svetilke se lahko uporabljajo za svetlobo sveč, plamen, delavci, itd.Enostaven za uporabo, ne arc lahko ustvari in prižgati, ko zaprete pokrovček, ki je varnejši.

4、Materialov in Dobre Darove: Vsi kovinski cinkove zlitine, majhen in kompakten telesa, počutili veliko bolje od običajnih plastičnih cigar plamen gorilnika, z odlično darilo škatle, tako da vam ni treba skrbeti, embalaža je!Odlično darilo idej za prijatelje, rojstne dneve, ljubitelji, družina, itd.

5、Veliko poprodajnih Storitev: Visoko-kakovostna ekipa, če vam ni všeč, vžigalniki ali imate vprašanja, vas prosimo, da stik z nami, pomagali vam bomo, da kadar koli, in vam ponujamo odlična rešitev.

Opisi:

1. USB cigar plamen gorilnika čas luči, stop luči utripa, ko je baterija skoraj razrešnico za zaščito baterije.

2. Polnjenje lučka, lučka ugasne, ko je polna.To ponavadi traja približno 1 uro, da se v celoti napolni.

Značilnosti:

1. Poganja baterija.To lahko napolnite z USB režo, in ni potreba, da izpolnite s goriva.

2. Ne proizvaja ogenj, je električni in okoljske zaščitno.

3. Popoln potovalni pripomoček.

4. Ima eleganten videz in se boste zelo privlačna v skupini.

Specifikacije:

Velikost: o 77.5*36*12.9 mm/3.05*1.42*0.51 cm

Barva: mix barve/črni/modri/zlata/srebrna

Material: cinkove zlitine

Postopek: galvanizacijo + elektroforezo

Seznam Vsebine:

1 * Polnilna Elektronske Cigare Plamen Gorilnika

1 * USB Kabel za Polnjenje

Opombe:

1. Ni primerna za otroke pod 8 let.To je elektronsko cigar plamen gorilnika, ni igrača.

2. Ali se ne dajo cigar plamen gorilnika v vodi ali drugim tekočinam.Cigar plamen gorilnika je odporen na veter, vendar ni vodoodporno.

3. Za volfram žice, ki je enostaven za odmor, prosim, ne dotikajte se ga odločno.

4. Cigar plamen je gorilnik elektronskih izdelkov.Čeprav se v celoti napolni pred odpremo, da traja dolgo časa za transport.Ne moremo zagotoviti, da bo v celoti zaračuna po prejemu.Prosimo, preverite prtljage, plamen gorilnika, ko ga prejmete.Če cigar plamen gorilnika je mrtev, prosimo, popolnoma napolniti, preden ga uporabite za prvič.

Oznake: lažji krog ogrlica, pasom denarnice, zavese kovin, zippo, flint, sijaj dlake, binder posnetek majhna, lažji starinsko ogrlica, pečat stick, pasom kovin.

Material Cinkove Zlitine
Poreklo CN(Izvora)
Slog elektronski
Uporaba Cigareta
Številka Modela Vžigalnik, Lighters & Smoking Accessories

Napišite recenzijo!

LCD lažji touch stikalo za polnjenje po vmesniku USB dvojni lok lažji outdoor kuhinjo kampiranje, piknik vžiga orodje za vklop, zaslon lažji

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki