2019 Nov Prihod Preprost Kopalnica Čiščenje Krtačo Ploščice Kuhinja Cook zgornjem Nadstropju Steno Bazena Orodje za Čiščenje Gobo Pult, Čopič

Novo

€4.53

2019 Nov Prihod Preprost Kopalnica Čiščenje Krtačo Ploščice Kuhinja Cook zgornjem Nadstropju Steno Bazena Orodje za Čiščenje Gobo Pult, Čopič

Opis:

Zmerno trdote, brez obrabe na kopalnica wall hkrati pa ohranja močno čistilno moč

Fit prsti, ne poškoduje svoje roke

Ergonomska oblika, da bi se izognili kože nositi

Vsaka podrobnost je izdelana, vsak gibljejo loka, vam praktično varstvo

Veliki čopič površine za več varčevanja z energijo

Mehko krtačo glavo, dobra odpornost, visoka kakovost PP materiala, udoben oprijem

Vsestransko čiščenje in več dela za varčevanje, 360 vsestransko čiščenje, priročen in delo-varčevanje z energijo, express čiščenje umazanije.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Ščetka Za Čiščenje

Velikost: 12*9*7.5 cm (nekoliko merjena z roko)

Material: ABS + poliuretan

Barva: bela, zelena, globoko meso, temno modra, oranžna

Teža: 48 g

Pakiranje: color box

Paket Je Vključeno:

1* ščetka za čiščenje

Pošiljko

1. Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga www.tbsport.si. 2. Če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje z Fedex /DHL, boste morali plačati dodatnih $30 daljavo, ladijski promet pristojbina.Ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni oddaljeno.Oddaljeno območje preverite preko link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Če imate kakršno koli spremembe, da, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu. 4. Prosimo, preverite vaš naslov in kontaktna številka je prava, še posebej preverite vašo poštno številko in mesto je popravite informacije ,v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo ladja ven.

Garancija

Eno leto garancije za vse proizvode, vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov .Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.

Povratne Informacije&Rating

Zahvaljujemo se vam za poslovanje močno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate, komunikacija je veliko bolj učinkovito kot odpiranje spora.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo zadovoljni rešitev.

Oznake: kuhar kuhinja, for kitchen tool, fant pantyhose, kuhamo enotna, kuhar jakna ženske, kuhamo jakna, ribja mreža cev, kuhar obleko, kuhinja enotna, kuhamo orodje.

Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Gospodinjstvo Čiščenje
Material Drugo
Slog Goba
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi

Napišite recenzijo!

2019 Nov Prihod Preprost Kopalnica Čiščenje Krtačo Ploščice Kuhinja Cook zgornjem Nadstropju Steno Bazena Orodje za Čiščenje Gobo Pult, Čopič

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki