2 V 1 Zložljivi Nakupovalni Voziček S Kolesi Nepremočljiva Oxford Večfunkcijsko Nakupovalne Torbe Organizator Visoka Zmogljivost Trga Torbica

Novo

€8.24

Značilnosti:

* Velika zmogljivost: Največja obremenitev je približno 5 KG, primeren za sekljanje zelenjave, sadja, brezalkoholne pijače, meso, in tako naprej.Uporabiti ga je mogoče kot tote vrečko ali rami.

* Lahko skrijete kolo: Ko retracting majhen, lahko tudi krat kolesa.To je priročno za izvajanje.Kolesa skriti pod vrečko, in ne, ne moreš zares videli, je brez pozoren.

* Enostaven za prejemanje: zadrgo na vrhu omogoča vrečko, da je povprečna velikost brez prevzemu prostora.To je priročno za izvajanje in prejemanje, z zaprto zadrgo, ki se enostavno in varno.

* Multi-funkcijo: Ko odprete zadrgo vrečko, bo pa to v nakupovalno vrečko.Če imate veliko stvari, postane praktično nakupovalni voziček, ki je enostaven, da povlečete skupaj.

Specifikacija:

Ime: Nakupovalni voziček vrečko

Material: 600 D Oxford krpo

Največja obremenitev: 5 kg

Razširjena velikost: 46*41*13.5 cm

Skrajšajo življenjsko velikost: 32 * 41 * 13.5 cm

Barva: oranžna/modra/zelena/barvni trak/zeleno cvet

Pakiranje vključeni:

1 * Nakupovalni voziček vrečko

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

Oznake: nohtov salon, ozadje, fantje torbe za kolesa, salon voziček, pixel art, trgovina voziček, vreča za voziček, m4 zalogi, pdw zalogi, dekor gob, očesa zložljivi nakupovalni voziček.

Funkcija Okolju Prijazno, Zložljiva, Na zalogi
Oblika Pravokotne
Uporablja Prostor dnevna soba
Blagovna Znamka Dreamburgh
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek Shranjevanje Vrečk
Vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Uporaba Manjše izdelke
Material Oxford
Obrazec Vrečko Stiskanja, Vrsta

Napišite recenzijo!

2 V 1 Zložljivi Nakupovalni Voziček S Kolesi Nepremočljiva Oxford Večfunkcijsko Nakupovalne Torbe Organizator Visoka Zmogljivost Trga Torbica

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki