Piškotek Maker Pritisnite Piškotek Pralni Torto Dekoracijo Črpalka Pralni Piškotov DIY Okrasitev Tačke Zaledenitve Brizgo Dekorater

Novo

€2.02

Opis:

Piškotek Tačke je izdelana iz Nerjavečega Jekla ročaj, aluminijasto ohišje in piškotek diski, PP šobe, trajno in varno.Prav tako prihaja z 20 zamenljivi piškotek diski in 4 šobe.

Izpolnite testo v piškotek tačke, pokrov diske in privijte matico, sila, zrak, nato pa lahko pritisnete piškotki.Si lahko enostavno prilagodite velikost piškoti z obračanjem ročaja.Lahko bi 20 piškoti hkrati.20 dekorativna šablona diski in 4 zaledenitve nasveti so enostavno s šibo ven, ki vam omogoča, da ustvarite veliko različnih piškotek stilov in celo domače churros!

Naše spritz piškotek pritisnite stroj je disassembles gradnje , Vsak delov je snemljiv, enostavno nalaganje in čiščenje, Je mogoče ponovno uporabiti, Šobe in predloge so pomivalnem stroju, super za začetnike in strokovnjake.

Klasična, vzdržljiv in enostaven za uporabo piškotka, pritisnite, da je vreden ceno.Lahko enostavno narediti različnih ustvarjalnih piškoti doma, in prav tako lahko okrasite maslo pecivo.To je dober pomočnik za vašo peko.Te dekorativne oblike, diski in zaledenitve nasveti vam bodo domače piškotke, ki so videti kot trgovina-kupil.

Piškotki narejen z ivjem stroja, ne le darila za Božič, ampak tudi dobra darila za rojstne dneve, poroke, Zahvalni dan , Dan Matere in druge praznike .Ob istem času, ali želite, da imajo stranke ali potrebujejo posebno obdelavo, lahko izpolnjuje vaše potrebe.

Specifikacije:

Ime izdelka: Piškotek Tačke

Material: Aluminij zlitine + ABS

Barva: Srebrna

Teža: 333g

Velikost: 21 x 5.5 cm

Opomba:

- Je morda malo napak velikost za ročno merjenje.

- Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona, vljudno prosim razumeti.

Pakiranje seznam

Paket vključuje:

1 x Piškotek Tačke

Oznake: dragonfly nail art, losjon črpalka, dip smole, ren kamna, folije za prenos, črpalka za vodo, brezzračnim jar, telo pranje posode, ročna črpalka vode, alkohol gel.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Piškotek Tačke
Funkcija Okolju Prijazno

Napišite recenzijo!

Piškotek Maker Pritisnite Piškotek Pralni Torto Dekoracijo Črpalka Pralni Piškotov DIY Okrasitev Tačke Zaledenitve Brizgo Dekorater

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki