Weiou Lepo Platno Pribor 8 MM Čipke SNS Vroče prikazovanja znakov "Emoji" Prenos Toplote Tiskanje Trendy Niz Trajne Enostavno Kravato Za Moški Ženski Čevlji

Novo

€2.83

Weiou Lepo Platno Pribor 8 MM Čipke SNS Vroče prikazovanja znakov "Emoji" Prenos Toplote Tiskanje Trendy Niz Trajne Enostavno Kravato Za Moški Ženski Čevlji

1.Velikost: 60-160 cm * 0.8 cm ;

2.Barva: Črna in Beli barvi;

3.Material: Bombaž+Plastike

4.Logotip: Podpora za Tiskanje, Logotip na Plastičnih ali Kovinskih Aglets;

5.Bruto Teža: Približno 20 g / Par;

6.Element Značilnosti: Visoka Trdnost; Dobra Izolacija Propertie; Abrazijsko Obstojni; Kemično Odporne.

7.Predmet Zahtevka: Športni Copati,Športna Obutev,otroški Čevlji,blagovno Znamko čevlji itd.;

8.Večino Nalog

Če želite, da bi večino nalog,Prosimo, obrnite na nas, da bi dobili boljšo ceno

Package:

1.Brezplačno Opp Polybag

2. $2.36 Dodatno Plačani Besedilo Cev Paket

O Prilagajanje:

Smo lahko sprejmete meri dolžino in barvo v skladu z vašo zahtevo kot vzorec naročilu,Prosimo, da nas kontaktirate za pomoč.

Kupce prosimo, upoštevajte:

1.Prosimo, izpolnite vaše polno ime v naslov za dostavo,In poskrbite, da rightshipping naslov In poštno številko.Če tega ne storiš,si morda ne boste mogli prejemati vaših paketov. 2.Glede na osebni računalnik, monitor, bo Kromatične aberacije, ki je normalen pojav. 3.Shoelaces imajo dolžino napaka,napaka območju je približno 1-3 cm.

Načini Plačila:

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.tbsport.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.tbsport.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Sprejemamo tudi PayPal kot način plačila, boste našli PayPal možnost na stran checkout po klikom na "Kupi Zdaj',Če imaš kakršne koli težave,se obrnite na nas za pomoč.

Pošiljke:

1.Vse predmete bo odposlano, da jo v roku 1-3 delovnih dni, ko plačilo končal.

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš www.tbsport.si naslov se in podrobno.

3. Mi NE bo odgovoren za morebitne zamude zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, ali druge okoliščine, izven našega nadzora.

4. Dobavni rok: na Splošno v večini držav dostava časa, kot je spodaj , zaradi spremembe poštnih storitev na različnih področjih,na nekaterih področjih lahko traja dlje.Če si srečal težave , vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Davkov in Dajatev

1.Uvozne dajatve so davki, ki niso vključene v cene.Ti stroški so kupci " odgovornost.Ti stroški so običajno zbirajo shipping company(courier) ali ko vas poberem gor blaga .

2. Za po meri davek, pristojbino, bomo ugotovi z normalno ceno.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

Garancija in Politika Vračanja

1.Naše izdelke je enoletno garancijo.MORAJO kupci pišite nam, pošljite pokvarjeno elemente nazaj za izmenjavo znotraj garancijskega obdobja.Garancijski rok začne teči od prejema blaga s strani prvotnega prejemnika.

2. Če ste prejeli napačen ali poškodovan element, nas prosimo obvestite v roku 1-3 dneh od datuma, ko ste prejeli izdelek, povedali vam bomo, natančen postopek vračanja.

Oznake: krpo emblem, obliž flat, gucci obliž, obliž princesa, medved obliž, majica nalepka, toplotni prenos, obliž tiger, obliž prenos, ptica železa na.

Širina 0.8 CM
Funkcija Prenos Toplote Tehnologije; Ravno Vrsto.
Postavka Nasmeh Obraz Prikazovanja Znakov "Emoji"
Material BOMBAŽ, bombaž+plastike
Certifikat Oeko-tex-100, ISO9001, SGS, CE
druge funkcije Non-Izginja/Non-Razlitje/Anti-proti obrabi in Koroziji.
Paket 1 Parov/ OPP Polybag
Vzorec Tipa Tiskanje
Blagovna Znamka Weiou vezalke
Številka Modela #715 Črno Bel
Poreklo CN(Izvora)
Slog Platno
Barve Črno z Belim
LOGOTIP Podpira Tiskanje, Logotip Na Plastičnih Ali Kovinskih Aglets
Postavka Vrsta Shoelaces
Dolžina Length, Support Customized Length

Napišite recenzijo!

Weiou Lepo Platno Pribor 8 MM Čipke SNS Vroče prikazovanja znakov "Emoji" Prenos Toplote Tiskanje Trendy Niz Trajne Enostavno Kravato Za Moški Ženski Čevlji

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki