8.2 Palčni Mehki Silikonski Realističen Dildo Z Močan Sesalni Velik Penis Sex Igrače Za Ženske, Ženska G točka Masturbacija 18+

Novo

€6.68

[ Več možnosti za velikost ] S velikost: 18cmxφ3cm(7inchxφ1.25 palca).M velikost: 20cmxφ3.8 cm(7.8inchxφ1.49inch).L velikost: 21cmxφ4cm (8.26inchxφ1.57 palca).

[ Dvojno Gostoto ] trmast vretenu je prekrito z mehko, mehko zunanjost, ki je zelo podobna dejanski moški namestitev.Gladke, prilagodljiva zunanja oblika omogoča, da se počutijo, kot so kože.Trdi notranji imitates trdi mišice pravi stvari.Ta vrsta dildo trdno in prilagodljiva, omogoča bolj ciljno usmerjeno notranjo stimulacijo.

[ Močan sesalni base ], Ali želite, hands-free stimulacijo?Ta realističen petelin ima sesalno skodelico imetnika, ki lahko dajo na najbolj težko, ravne površine in se lahko igral hands-free-in njegov trak je združljive, tako da je vaš trak lahko dela vse noči!

[ Uresničiti svoje nore fantazije ] Uporabite ta realističen dildo!Za ženske, to luknjo za dame je idealen za odrasle igračo, ga lahko svoje seks življenje bolj zanimivo!Izkušnje fantazije neutruden ljubimec, ki bodo nikoli ne obupajte!Lahko uporabite tudi ta dong, da dobite seksi občutek pravi penis medtem ko se zabavate sam!

[ Vodotesen in enostaven za čiščenje ] Te vrste dildo je kot nalašč za paro tuš seks!Ta velik penis lahko nalepite na vašo tuš vrata ali kadjo steno, ki omogoča, da izkušnje vlažnih in nora seks!To je enostaven za čiščenje, to je velik fant.Samo izperite z blagim milom in toplo vodo.Prav tako se lahko postavi v vrelo vodo za dve minuti ali teči skozi pomivalni stroj.

Prevoz z pozor: ne bo nobenih informacij o paketu.

Oznake: dildo za ženske, rudnik seks igrače, dildo silicij, dildo debel, moški realističen, dildo stekla, penis, vagina v masturbator, moški masturb, dildo realist, smspade seks igrače.

Spolnost No
Material TPR
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Dildos
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

8.2 Palčni Mehki Silikonski Realističen Dildo Z Močan Sesalni Velik Penis Sex Igrače Za Ženske, Ženska G točka Masturbacija 18+

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki