Visoke Kakovosti 3-Prst Torbe Prenosni Cigar Polje Rjava Cigar Usnjena torbica s Cigaro Rezalnik

Novo

€12.32

Cedre oblog je polirani z roko, da ustvarite naravnega prostora, ki omogoča enostavno vzeti cigare v času, držeč jih alkoholne in vlažna.

Izbrani, visoke kakovosti, jasno, mehko usnje, ki je udobna, prilagodljiva, abrazijsko odporen in trajen.Več je v uporabi, glossier dobi.Poleg tega, da ne bo celo krat, za dolgo časa.

Dobro tesnjenje: zgornji pokrov iz še in čiščenje usnja kritje v obliki avtomobila, ki imajo dobro tesnjenje.

udobno, rjavenje in korozijo odpornih, trajno, varno, okolju prijazno in bogate teksture.

Teža: 5.8 unč

Prednosti: - Eleganten, eleganten dizajn - Idealno za potovanja, vzemi proč restavracije,, poslovni sestanki, golf, ali prireditve na prostem. - Dobra zaščita - robustna, ki ponuja dobro zaščito za vašo cigare.Zaščitite svoje cigare! - Nastavljiva - tu lahko prilagodite dolžino sredstev glede na dolžino cigar.

to lahko udobno držite cigare z prstan velikost do 51 - odlično darilo za cigare kadilec - nima močnega vonja - se prilega v žep

Barva: rjava

Material: Usnje

Velikost: 16.5 x 7,5 x 3.8 cm

Vsebina paketa:

1 x cigar polje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: airpod pro primerih, ykpuii cigar case, cohiba set, hollow liquid silicone case, cohiba humidor, s21 ultra, cigar, več mini itx primeru, tin box cigar, posebne računalniške primeru.

Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Visoke Kakovosti 3-Prst Torbe Prenosni Cigar Polje Rjava Cigar Usnjena torbica s Cigaro Rezalnik

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki