Elektronski Ribiško Kolutu Števec Digitalni Prikaz Baitcasting Kolutu 8:1 Hitrost Profil Števec Panulo Ribolov poiščite Ribe orodja

Novo

€26.40

Značilnosti:

1. Visoke hitrosti razmerje: Z 8,0 visoke hitrosti razmerje, ta izdelek je hiter, stabilen in brez odpora, in zaščitite ribolov linije.

2. Napajanje: To se lahko polni preko USB, se lahko polni s sončno energijo, baterije in ima dolgo življenjsko dobo, ki lahko vodijo stran od izpadu električne energije.

3. Velik ribolov line zmogljivosti: Ti ribolovne koluti so kompaktni, kot je mogoče, medtem ko še vedno uporabljajo vodi jedra, debele kite ali močno monofilament ribolov linije zagotoviti ribiče z veliko ribolov line zmogljivosti.

4. Ribolov na velike ribe: lahko zagotovi večje učinke za večje ribe, in lahko traja več časa, da se naloži, losos, postrvi, trakove, bas ali drugih, ki potrebujejo več ribolov linije ribe.

5. Visoko zmogljivih komponent: To je posebej zasnovan za ostre panulo pogojih in uporablja najboljše komponente.Da bi dosegli gladko in brezhibno delovanje, zakonsko zaščiteni, kroglični ležaji iz nerjavečega jekla z visoko stres točk in obratno ležaji se uporabljajo.

Opis:

S to ribiško kolutu, lahko ribe ponoči ali litega od daleč.To je lahko tudi primite količina izvoženega riž v realnem času in ulov velike ribe.

Specifikacije:

Ročno: Desno

Kroglični ležaj 18+1BB

Prestavno razmerje: 8.0: 1

Material:ABS

Moč: polnjenje prek kabla USB, sončne energije,

Paket Je Vključeno:

1 pc * Ribiško kolutu

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: downrigger za čoln, ribiško kolutu kompleti za popravilo, oddanih neto najlon, predenje kolutu 811, ročice kolutu, led prijavite usb, mazilo kolutu, električni ribiško palico za ribe, potapljač se potopite, ecooda.

Material odporne na obrabo najlon
Poreklo CN(Izvora)
velikost 26*34*8-12cm
Funkcija messenger bag in torbico
Nastavljiva dolžina naramnice od 75 cm do 150 cm
Vrste športne torbe Na prostem paketi
Obloge Nepremočljiva Prevleka + Mercerized Bombaž

Napišite recenzijo!

Elektronski Ribiško Kolutu Števec Digitalni Prikaz Baitcasting Kolutu 8:1 Hitrost Profil Števec Panulo Ribolov poiščite Ribe orodja

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki