Vintage Metulj Očala Ženske Krila Sončna Očala Modno Razkošje Moških Kovinski Brez Okvirjev Anti-Odsevni Smešno Stranka Dobave E132

Novo

€5.04

Guangzhou Pat ka na Tovarniško Trgovino izdelkov, kot so profesionalne pridelave in predelave podjetje,ki ima popolno,znanstvenih sistema vodenja kakovosti. Podjetje predstavi, ki spoštujejo integriteto,družba, moč in kakovost proizvodov pridobiti priznanje industrije. Oddelek I naslov, ki udoben prevoz:Guangzhou mesto Yuexiu Okrožno Ljudi cesti 260-235 dobrodošli vsi prijatelji na obisk,navodila in poslovnih pogajanjih

.

Nalogi, obdelani! Če morate, da se vaše naročilo,naš čas dostave je običajno v roku 1 meseca od dobave,da predplačniške 30% Polog,ladijski promet je v celoti plačana,potem poštnine! Hvala za razumevanje.

Navodila za naročanje

1. Primerne oskrbe:trgovina baby količina zadostna,Pro lahko prepričani, ustrelil. Trenutno ni na zalogi, bo na otroka prikazuje slika prikazana. Kot so občasno parka pojav prepozno, posodobljene,za tem mestu bo v najkrajšem času stik s kupci in posvetovanje rešitev. Prav tako vas prosimo za razumevanje.

2. Zaveza:ta trgovina vse blago otroka,je naš neodvisni blagovne znamke

3. Barva razlika težava:ta trgovina vse blago, ki v naravi,zaradi tehnologije,prikaz svetlobe,okoljskih razlogov je lahko rahlo barvno razliko pojav,to, ki pripadajo normalen pojav,prosimo za razumevanje,barve, razlika je zelo občutljiv kupce prosimo, pojdite v fizični trgovini, da poskusite premagati.

4. Privzeto Express:Yuantong,Zhongtong,Shentong, EMS ;večje kose lahko pošljete logistika,le registraciji takšnega uvoza plačati,morajo obrnite na službo za stranke.

5. Znak za obvestila:ko ste prejeli paket časa,vas prosimo, da ne želijo, da prejmejo v podpis,prosimo, da pred Express osebje obraz odprta na samem pregledu,kot so baby škodo ali količina pomanjkanje prosim, zavrnite! In spot stik Blagajnik(Express naročila na kontaktni telefon). Ko je znak, ki predstavlja vašo blaga, število vsebine in celovitost odobritev,Blagajnik ne bo mogoče, je za kupce, da Izrazijo podjetje trdi, da je! Prosimo, odpusti trgovina ni več plača blago z vsebino neskladje,pomanjkanje ali škodo zaradi izgube! Predmeti, ki jih prejmete po tem, ko je katero koli težave, se pravočasno obrnite na nas ! Blagajnik s kupcem odpraviti težavo. Naj kupcev zadovoljstvo in se vrniti!

6. Vrnitev proces:težave s kakovostjo zamenjava,vrnitev,naprej in nazaj, poštnina prodajalci medveda,prejetih blagovnih 24 ur v stik potrditev,v 72 urah blago pošljete nazaj,zapadlih ne bo obravnaval. Non-kakovost problem zahteve za vrnitev ali exchange(predpogoj, da se zagotovi, da je otrok popolnoma nov neuporabljen ne vpliva na nadaljnji prodaji),naprej in nazaj, poštne znamke, ki jih kupci medveda.

7. Lastnik pričevanja:ob prejemu blaga, če meni, prosim, daj mi pohvale,če niso izpolnjeni,prosim, ne neposredno, da slab komentar ali bližnjega komentar. Obrnite se na nas v času,trgovina bo aktivno reševanje,dokler vaše zadovoljstvo.

8. Kontaktne informacije:Ali wangwang: Pat ka na očala

Nakup mora biti znana

Poljub:koliko serij?

Blagajnik:1 serije;

Poljub:podpora mešani serije to?

Blagajnik:podpora mešani serije;

Poljub:dolgoročno sodelovanje lahko ponudimo?

Blagajnik:vse blago, ki je jasno označen,in po posebni ceni na debelo,ni brezplačna dostava,št pogajanja. Tako da vsakdo,ne bo dragocen čas odpadkov v ugodnih zgoraj,boj za čas, da naredite več poslih! Zanikal in zavrnili so zelo neprijetne stvari.

Poljub:veliko količino lahko ponudimo?

Blagajnik:lahko. Spot 300 omejeno;kraj vašem red,a 1200 naprej cena glede na količino;

Poljub:kakovost, kako?

Blagajnik:in na trgu za isto ceno blaga, v primerjavi,kakovost je zelo dobra,velika prednost, še posebej, posebna opomba:preveč zahtevna,preveč zahtevna, Pro zahteva rocker cesti Oh!!!

Poljub:slika je ne vzame v naravi?

Blagajnik:ta trgovina vse blago, ki v naravi,zaradi snemalni čas linij in različnih zaslonov in drugih razlogov,je lahko mikro-barva razlika,prosimo, prevladujejo v naravi!

Poljub:bo na zalogi?

Blagajnik:tako je blago spot debelo,zaradi dnevne pošiljke so velika,je možno, da se prikažejo posamezne modele,zdrobljen odstavka zlomljena barva pojav,če je odprti oddelek off barvo,bomo glede na dejansko potrebo, da dohitijo na;

Poljub:ko je plačilo, ki je na zalogi, kaj storiti?

Blagajnik:običajno z enako make up,ali je tam številko s številko,ne,Pro-prejel blago, ko zahtevate vračilo.

Poljub:za določitev stilov potem,ko, ko za dostavo?

Blagajnik:primer odsotnosti izrednih okoliščin,na dan pred 3: plačilo,isti dan z dostavno;da več,bo dejanski čas dostave prevladajo;pravne prazniki, ki niso poslani!

Poljub:hair Express ali logistike?

Blagajnik:blago, manj maščob kurirske;blago, več las, logistika,logistike, le registraciji takšnega uvoza plačati!

Poljub:če je prejem je ugotovljeno, da je vprašanje bi moralo biti, kako ravnati?

Blagajnik:po logističnega prava,za stranke znak za blago, preden odprete okno pregled,če je ugotovljeno, blago, količina napačno ali poškodovano blago,treba živeti zavrniti. Če ne out of the box pregled,po najti blaga količina napačno ali poškodovano blago,Pro morate prevzeti odgovornost!!! Ta točka je zelo pomembna, Oh!!!

Oznake: elektronski metulj stekla, sung krilo, belo krilo sončna očala, krilo sung zelena, zobwn metulj očala, smešno sunglass, mačka krilo sončna očala, fargo plakat, ovale sonce glases moški, krilo sung starinsko.

Slog Metulj
Lenses Material Polycarbonate
Ime Oddelka Za odrasle
Frame Material Zlitine
Spol Ženske
Številka Modela E132
Lenses Optical Attribute Polarizirana, UV400
Poreklo CN(Izvora)
Lens Height 48 mm
Lens Width 66mm
Blagovna Znamka Votange
Certificiranje Noben

Napišite recenzijo!

Vintage Metulj Očala Ženske Krila Sončna Očala Modno Razkošje Moških Kovinski Brez Okvirjev Anti-Odsevni Smešno Stranka Dobave E132

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki