Otrok Simulacije Jurassic Dinozavra Svet Model Živali Okraski Modra Velociraptor Tyrannosaurus Igrača Akcijska Figura, Igrača

Novo

€2.62

Velociraptor (pogosto skrajša na "raptor") je ena od dinozavra rodov najbolj znano širši javnosti, zaradi svoje vidno vlogo v Jurassic Park, filmska serija.V resničnem življenju, vendar pa Velociraptor je bila približno velikost turčija, precej manjše od približno 2 m (7 čevljev) visok in 80 kg (180 lb) plazilci videli v filmih (ki so temeljila na člane, povezane rodu Deinonychus).

Velociraptor , kar pomeni "hiter seizer" v latinščini)je rod dromaeosaurid theropod dinozaver, ki je živel približno 75 71 milijonov let nazaj v novejši del Cretaceous Obdobju.

Manjše kot v drugih dromaeosaurids kot Deinonychus in Achillobator, Velociraptor kljub temu skupni rabi veliko enakih anatomskih značilnosti.To je bil dvopedalni, pernate zveri z dolgim repom in razširjeni ginekologijo-oblikovan nevihte na vsaki hindfoot, ki je mislil, da so bili uporabljeni za reševanje in disembowel plen.

Primeren za otroke starosti 3 leta in up

Otroci bodo uživali ur Domiselne Igra z realistično-videti dinozavri

Idealno božično darilo ali stranka korist za dinozavra tematskih rojstni dan

Material: Okolju Prijazen Trdne Plastike

Velikost: 8.66 x 2.17 x 3.54 cm

Premično Čeljusti In Orožja

Paket je vključeno:

1 pc Dinozaver Igrača

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Oznake: dinozaver igrača, tyrannosaurus rex, velociraptor, modra dinozaver, touken ranbu figur, jurassic svetu spinosaurus, lobanja kartice kralj igra, lego mosasaurus jurassic svetu, dinosaur model skeleton, indoraptor jurassic svetu.

Spol Unisex
Certificiranje Noben
Stanje Na Zalogi
Blago Atribut Končal Blaga
Scale 1/144
Postavka Vrsta Model
Izvirni Paket Da,
Različica Tip Drugo
Material Plastični
Mfg Serijske Številke Model
Tema Film & TV
Remote control No
Priporočamo, Starost 0-6m, 7-12m, Porodniški, Adolesce, Za odrasle, 13-24m, 4-6y, 25-36m, 7-12y, 12+y
Lutke Tip Model
Zaključek Stopnja Končal Blaga
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Otrok Simulacije Jurassic Dinozavra Svet Model Živali Okraski Modra Velociraptor Tyrannosaurus Igrača Akcijska Figura, Igrača

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki