Aachoae Letnik Cvjetnim Tiskanja Šifon Mini Obleka Ženske Dolg Rokav Votlih Iz Stranke Obleko O Vratu Glej Skozi Elegancija Obleke Vestido

Novo

€13.02

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

HowcanI sledenje moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

Oznake: skozi, šifon obleko poletje, šifon pantsuit, šifon obleko materiala, glej skozi ženske, šifon obleko tam kaftan, šifon koktajl obleke, vidijo skozi obleko, glej skozi vrh, plačnik.

Postavka ženske obleke
Poreklo CN(Izvora)
Podpora Trgovina & Dropshipping
Vzorec Cvjetnim Tiskanja Obleko
Spol Ženske
Material Poliester
Vzorec Tipa Tiskanje
Rokav Dolžina(cm) Polno
Silhueta A-LINIJE
Pasu imperij
Blagovna Znamka Aachoae
Slog Letnik, Vintage / Chic / Stranka
Rokav Slog Redni
Izrez O-Vratu
Funkcija Šifon Mini Obleka
Številka Modela ZX2094
Vrsta Tkanine Šifon
Sezona Poletje
Paket 1* Obleka ženske
Dekoracijo Iz Votlih
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Starost Starosti 18-35 Let

Napišite recenzijo!

Aachoae Letnik Cvjetnim Tiskanja Šifon Mini Obleka Ženske Dolg Rokav Votlih Iz Stranke Obleko O Vratu Glej Skozi Elegancija Obleke Vestido

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki