HD 4-24X50 SFIR SLT FFP IR-MIL Z nič stop funkcijo Odkritje actical Dolgo Območju Streljanje, Lov riflescope 34 mm

Novo

€316.21

Obvestilo

Brazilija: Neobvezno 30days dostava!

Baterije: Baterija,1Why odstranite baterijo, Ker posebnost izdelka,ker je baterija je verjetno, da zamude pri dostavi blaga.Družba je bila vpletena v mednarodne logistike za 15 let in je zelo profesionalno logistika znanja.

2.Če trgovec pove, da lahko opravlja baterijo, morate upoštevati, da je verjetnost, da izdelek potrditev neuspeha pa bodo večje.

Uvoz Davka: ceno, Izključena.Brez Vrnitve

Stranke iz naslednjih držav lahko vrne blago na lokalno skladišče, ne da bi plačal vse poštnine najkasneje v 15 dneh od prejema paketa.

Brazilija, Rusija, Združene države amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Poljska, Nizozemska, Italija, Izrael, Južna Koreja, Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati.

Promocija

Skupna vrednost kupljenega blaga je več kot 79 AMERIŠKIH dolarjev, kos maskirnim trakom, ki je brezplačno.

Skupna vrednost kupljenega blaga je več kot 179 AMERIŠKIH dolarjev, maskirnim trakom in 30 mm ali približno 25,4 mm Duha ravni, ki bo brezplačno

Zakaj Izbrati Nas so najbolj proffesional podjetje za prodajo puška področje po vsem svetu, v Kitajska.Smo bili zasnovani,izdelani riflescope za več kot 10 let, tako vemo, da je izdelek dobro. 1. mi bo zagotovila brezplačno preverjanje kakovosti, za naš izdelek pred odpremo. 2. Sem ne le poslovni človek, ampak lovec,je airgun navdušenec,zato vem, kakšne vrste izdelek, ki ga bo treba večinoma. 3. zaradi naše strokovno delo,ga bo dobil veliko alway iz juck ponaredek izdelek...Tako da,prosimo, izberite nas in daj mi priložnost, da ste zadovoljni.Najlepša hvala za branje,če ste tako kot lov in streljanje,Da bo moje veselje v klepet z vami o naših hobi.Naše Storitve OEM in ODM, ki So na Voljo.Prosimo, Upoštevajte, 1.Uvozne dajatve, davke in stroške kupca odgovornost, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave. 2.Stranke naj se obrnite na lokalne običaje, da preverite, ali je izdelek lahko uvozi in se uporablja ali ne. (Mi smo ne prevzema odgovornosti za carinske zaplembe ali kaznovanja zaradi namembne države z zakonodajo ali predpisi.)

Če imate kakršnakoli druga vprašanja,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: m3 optika riflescope, ffp področje uporabe, tf v8, puška orožje, velika puška področje uporabe, dogovorili land rover discovery, področje uporabe, obseg taktika, riflescope hakko, vizija riflescope.

Premer Cevi 1.34 v ( 34 mm )
Prilagoditev Na Revoultion 6MIL
Dušik, Ki Je Napolnjena Da,
Nič Zaklepanje DA(Lock=Dol)
Megla Dokaz Da,
Premaz Full Multi-Zeleno Barvana
Vrsta PUŠKA, Prvi Žariščnoravninski Detektorski
Okularjem 3.5-4.0 v(90 mm-100 mm)
Vode, ki so dokaz Da,
Kalibra Ocenjeno .338 LM
Teža 776g(27.37oz)
Nič Reset Da,
Kliknite Vrednost 1CLIK= 1/10 MOA
Številka Modela HD 4-24X50SFIR
Funkcija Objektiv
Zvišanje Adj. Obseg 40MOA
Blagovna Znamka Odkritje
Lengh 374mm(14.72 v)
Windage Adj. Obseg 40MOA
Garancija Worldwide Lifetime Warranty
Ime Izdelka DISCOVERY HD 4-24X50SFIR Prvi Žariščnoravninski Detektorski Riflescope Lov Področje uporabe
Povečava 4x-24x
Šok Dokaz Da,
Reticle SLT FFP IR-MIL
Poreklo CN(Izvora)
Strani Paralaksa Prilagoditev (Yds) 15yds-Infinity

Napišite recenzijo!

HD 4-24X50 SFIR SLT FFP IR-MIL Z nič stop funkcijo Odkritje actical Dolgo Območju Streljanje, Lov riflescope 34 mm

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki