Jeatone dodatno plačilo(prosimo, da ne kupite na bo,ne dostavi, brez komunikacijskih)

Novo

€11.47

Ta povezava je specialfee,stroške dostave, št izdelkov na policah, itd, prosimo, ne kupujejo na bo, ne dostavi, brez komunikacijskih,hvala.

Sprejemamo Alipay ,Zahodne unije,TT,Vse Glavne Kreditne Kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI pred dajanju vaše naročilo ,prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo predmeti

1.Bomo ladja red takoj za 1-2 dneh, če dostave v zamudi, bomo o tem obvesti kupca 2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine. 3.Če je vaš naslov, ki je definiran kot samoti , boste morali plačati dodatne daljavo, ladijski promet pristojbina.Ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni oddaljeno. 1.Naši certificirani strokovnjaki bodo preizkusili vse elemente pred odpremo blaga. 2. Mi jamči, da je ta izdelek pred napak v izdelavi in materialu za obdobje enega leta od prvotnega datuma nakupa. 3. Vljudno prosim, obrnite na nas, preden se vrnete.Hvala 1.Stranke zadovoljstvo je naša odgovornost.Vaše morebitne povratne informacije, da nas vnaprej.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdicami, ocena 2.Če imate kakršna koli vprašanja z našimi blaga ali storitev, vljudno Prosim stik z nami prvič pred odhodom negativne povratne informacije.Hvala vnaprej 3.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Vam bomo odgovorili takoj, v delavnikih(9:00-18:00 UTC+8).

Oznake: ročni pos, obd2, 100 pick, qr reader, kopel mat in tuš zavesa set, manga nib, fee, brat design, Plačilo, Da ali Ne.

Postavka Vrsta Dodatno Pristojbino

Napišite recenzijo!

Jeatone dodatno plačilo(prosimo, da ne kupite na bo,ne dostavi, brez komunikacijskih)

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki