Interaktivne Igrače Mačke Za Mucek Psi Notranji Hišni Ljubljenčki Usposabljanje Exercize Igrače Izpopolnjevalni Izvajanje Orodje Za Stike, Svetlobna Peresa

Novo

€0.71

Značilnosti:

1. Mačka interaktivna igrača: lahko se uporablja kot interaktivna igrača za hišnih mačk usposabljanje, šport in zabavo, in lahko izboljšajo ljubljenca atletske sposobnosti.To bodo nudili neskončne zabave in šport za vašega ljubljenčka.

2. 3 barve: lahko se uporablja kot interaktivna igrača za hišnih mačk in psov usposabljanja.Različne barve so na voljo za vas ali vašega ljubljenčka, da igrajo z njimi spodbuditi njihovo zanimanje in lajšanje mačke' anksioznost.

3. Napajanje: dve bateriji AAA baterije (niso vključene).Pomlad mora biti vedno priključen na negativni terminal baterije.Posebno nizko-power design lahko baterije trajajo dlje.

4. Aluminij zlitine material: narejena je iz aluminija zlitine material, majhne velikosti, in se lahko izvede z vami.Lahko preprosto dal interaktivna igrača v žepu ali šolsko torbo, zaradi česar je bolj primeren za uporabo.

5. Druge namene: Odlično interaktivno mačka igrače lahko ne le zagotavljajo neskončne zabave, lahko vadbo telesa in agility živali za spremstvo, pa tudi se lahko uporablja za pohodništvo, kampiranje, šport na prostem, učenje in druge namene.

Opis:

Ta svetlobno pero je zabavno in enostavno za uporabo in uporabo, in bodo nudili neskončne zabave in vaja za vašega ljubljenčka.

Specifikacije:

Velikost: premer 14 mm, dolžina: 155mm

Material: Baker + Aluminija

Baterije: 2 x AAA suhe baterije

Videz barva: črna

Neprekinjeno storitev življenja: >5000 ur

Izhodna valovna dolžina: vijolična svetloba 405nm, zeleno luč 532nm, rdeče svetlobe 650nm

Izhodna moč: 5MW

Obseg: 50-5000 metrov

Spot premer: najmanjše mesto premerom ≤Φ1.0 mm; spot na 15m

Circuit control: APC line

Delovna napetost: DC3.0V

Začetna napetost: DC2.3V

Delovni tok:

Delovna temperatura: +20℃~+30℃

Temperatura skladiščenja: +10℃~+40℃

Paket Je Vključeno:

1 pc * Svetlobna Peresa

/ 3 kos * Svetlobna Peresa (red light + vijolično svetlobo + zelena svetloba) (izbirno)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: pet playpen, laserski kazalec igrača, building block tracks train, pletene igrače za hišne živali, mačka za igrače, oki reset, mačka laser, tovorni vlak, vrata gato, mačka laserski kazalec.

Igrače Tip Laser Igrače
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Interaktivne Igrače Mačke Za Mucek Psi Notranji Hišni Ljubljenčki Usposabljanje Exercize Igrače Izpopolnjevalni Izvajanje Orodje Za Stike, Svetlobna Peresa

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki