Kovanec za Kavo (Medenina) čarovniških Trikov Jekla Žogo za Kovance, ki se Pojavljajo Magia Čarovnik Blizu Iluzije senzacionalističnih elementov, Rekvizitov, Mentalism Magica

Novo

€17.49

Ime Izdelka

Kovanec Za Kavo (Medenina)

Demo

Discription

Kaj je najboljše žep čarovnijo?Mislim, da najboljše žep magic je, da je ne omejeno na kotom in ne zahteva nobenih sleight of hand.Učinek je vizualno in čaroben in občinstvo lahko preverite, ali so vsi predmeti.

Torej, zdaj smo začetek vzoren žep magic "Kovanec za Kavo".Prikaži občinstvo težko jekleno kroglico.Dal žogo v medeninasto polje in pritisnite navznoter, z trdni brass blok.Jeklene kroglice, ki se zdi, da izgubijo svojo trdo lupino in postane mehkejše in mehkejše, in končno je stisnjen v kovanec!Vsi predmeti, ki se lahko izroči občinstvo za inšpekcijski pregled.

Inclueds Kovanec za Kavo in video navodila.

Prosimo, pripravite svoj kovanec.Premer kovanca je ne več kot za 25,5 mm in debelina je okoli 1,8 mm, kot so NAS Qua Dolar, Japonski 100 Jenov, ruski 10 Rubelj, itd.

Navodila

pustite vaš e-poštni naslov, da bi dobili online prenos video

Za kupca Branje:

Oznake: žogo plazme, čarobni svinčnik trik, čarobno lupilnikom set, žogo vode, kovanec magic trick, bill šifra cosplay, sensah menjalnik, kovanec magic, kovanec trik, trik.

Pakiranje Seznam Inclueds Kovanec za Kavo in video navodila.
Opozorilo Prosimo, pripravite svoj kovanec.
Značilnosti Izginjajo, Preberite, Enostavno Narediti, Začetnik, Professional, Čarovniki, Ulica, Faza
Je Navodila, Vključena No
Poreklo CN(Izvora)
Priporočamo, Starost 12+y
Uspešnost Obliki Close-up Magic
velikost One Size
Material Kovine
Vrsta Pestro Prop
Spol Unisex
Številka Modela Kovanec Za Kavo (Medenina)
Blagovna Znamka lolibear

Napišite recenzijo!

Kovanec za Kavo (Medenina) čarovniških Trikov Jekla Žogo za Kovance, ki se Pojavljajo Magia Čarovnik Blizu Iluzije senzacionalističnih elementov, Rekvizitov, Mentalism Magica

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki