Nov Trend, Ki Teče Zavrtelo Prsta Žiro Lajšanje Stresa Fidget Ročno Kolesce Igrača Risank Anime Dinamično Otroke Olajšave Pop Igrače

Novo

€0.53

Po prejemu kolesce, pls odtrgajte mat film z roko prva.Prosimo, upoštevajte, da je najboljši animirani učinek je treba jemati z mobilnim telefonom, video funkcijo v skladu z dovolj sončne svetlobe

Vprašanje 1: Kako je animacija je nastala.

Odgovor: video smo običajno srečanje je 30 ali 60 sličic na sekundo, to pomeni, 30 ali 60 različnih zaporednih slik, ki so prešli v eni sekundi.Potem je načelo, da je naša vrh lahko v obliki animacije, ki je tudi v skladu s tem zakonom.

Vprašanje 2: Zakaj ne vidim vrteti vrh animacija s prostim očesom?

Odgovor: zato, Ker osveževanja hitrost našega gola oči je zelo visoka, ko top vrti spet smo jih že videli vrtenja, in ne moremo videti zamrznitev okvirja.

Vprašanje 3: Zakaj včasih so animacije in včasih ni animacije?

Odgovor: Ko se odločite, 30 sličic na sekundo pri video format, potem vrhu mora izpolnjevati več od 30 obratov na sekundo/6 (6 slik), da zamrznitev okvirja in ustvarjanje animacije. 60 sličic je najboljša izbira, ko snemanje video posnetkov.

Vprašanje 4: Zakaj moraš biti na soncu, da bi animacijo?

Odgovor: animacija je nastala zaradi zamrznitve slike.Slika je sestavljena iz zaslonke, občutljivost na svetlobo in sprožilec.Če lučka je preveč temna in sprožilec ni dovolj hitro, brisa bo ustanovljena.Pri vrhu se vrti pri visoki hitrosti, smo morali vzeti zamrznitev okvirja.Tam mora biti dovolj svetlobe, da pustite telefon zaklopa samodejno izpolnjevati visoke hitrosti zaklopa in zamrznitev vsak okvir v rotacijo.

Povratne informacije:

1. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih učinkov, prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše satisfication je naše gibanje narediti bolje.

Dostava in politiki vračila:

1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v 48hours ko je prejel plačila.

2. Kitajska post navadne majhne paketni plus in China post registriranih air mail traja ocenjena 15-60 dni.

3. Priporočene pošiljke: www.tbsport.si standardna dostava--bolj stabilno,varnejši.

4. Nudimo tudi express shippings, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika.

Oznake: kovinsko kolesce, fidget, anti stres, to pop, obroč zavrtite kolesce, gyroscop, figet spiner, canon mg3540, fidget igrača, ročno kolesce naruto.

Priporočamo, Starost 7-12y, 12+y, 18+
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Napišite recenzijo!

Nov Trend, Ki Teče Zavrtelo Prsta Žiro Lajšanje Stresa Fidget Ročno Kolesce Igrača Risank Anime Dinamično Otroke Olajšave Pop Igrače

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki