3PCS/set Predenje Vrh Baby Bedak Vrh Igrača Ustvarjalna Kopel Kopanje Vode Igrače Bedak Sesalni Zabavna Igra Decompresssion Igrače

Novo

€7.00

Bullet Točk:

1、Ta klasična igrača bodo razvijali ustvarjalnost vašega otroka in prinaša 3 prst optične iluzije, in igrača je super za fiziko/kinematics in finih motoričnih spretnosti, ki so pomembne za gospodarstvo peresa.

2、barvo, ki bo bolj privlačen, ko obrne.Različne pisane vzorce in 1-2 minutah vrtenja časa bo vaš otrok 100% zadovoljni!Najboljše za fante in dekleta 2, 3, 4, 5, 6, 7 let.

3、Izdelan iz visoko kakovostne plastike, brez vonja, ima gladko robov, primeren za majhne otroke, da razumejo.

4、Otroci lahko igra z igrača sami, ali pa uporabite ta igrača, da se zabavate s prijatelji, ali starši lahko igrajo s svojimi otroki.

5、ležaja je iz najlon materiala, ki se vrti za dolgo časa, tako da pomaga, da razvijajo domišljijo in radovednost otrok.

Opis:

Ta klasična igrača bodo razvijali ustvarjalnost vašega otroka in prinaša 3 prst optične iluzije, in igrača je super za fiziko/kinematics in finih motoričnih spretnosti, ki so pomembne za gospodarstvo peresa.

Barvo, ki bo bolj privlačen, ko obrne.Različne pisane vzorce in 1-2 minutah vrtenja časa bo vaš otrok 100% zadovoljni!Najboljše za fante in dekleta 2, 3, 4, 5, 6, 7 let.

Izdelan iz visoko kakovostne plastike, brez vonja, ima gladko robov, primeren za majhne otroke, da razumejo.

Vgrajeno žogo bo šumenje zvok, ki lahko pritegne pozornost vaš malček.

Otroci lahko igra z igrača sami, ali pa uporabite ta igrača, da se zabavate s prijatelji, ali starši lahko igrajo s svojimi otroki.

Različnih stilov živali cvet vrhovi v različnih barvah,

Ležaj je narejen iz najlon materiala, ki se vrti za dolgo časa, tako da pomaga, da razvijajo domišljijo in radovednost otrok.

Veliko PVC sesalno skodelico na hrbtni strani, ki jih lahko pritrdite na gladko površino in ne bo padel preprosto, kot gladke ploščice v kopalnici, jedilno mizo, stekla, okna, itd.

Specifikacije:

Ime: Sesalni Kopel Predenje Igrača

Primerno starost: več kot 3 mesece

Material: visoko kakovostne ABS

Sposobnost usposabljanja: čustva, roke in možgane, razumevanje, roko oči usklajevanja, interaktivne igrače

Velikost(dvoboj): čebel za 12,8*5.5 cm/5.04*2.17 palčni, polž 11,5 cm/4.53 palčni, metulj za 12,8 cm/5.04 palčni

Seznam Vsebine:

Igrača*3

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke, svetlosti/kontrasta zaslona in drugih dejavnikov, barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.In je lahko velikost toleranca 1-2 cm zaradi ročnega merjenja.

2. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas ASAP.Potrudili se bomo, da vam najboljšo storitev.

Oznake: kovinsko kolesce, ročno kolesce, spinning toys, baby goft toys, baby diapers toys, bullet kolesce, s prstom zavrtite kolesce, žogo kolesce, arena predenje igrače, kolesce igrača.

Premer 11,5 CM
Postavka Vrsta Set
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Certificiranje CE
Značilnosti Mini
Številka Modela kopanje igrača Kolesce Igrače S Sesalno Skodelice
Starostni Razpon 3 let
Opozorilo kopanje igrača Kolesce Igrače S Sesalno Skodelice
Spol Unisex
Blagovna Znamka MezoJaoie

Napišite recenzijo!

3PCS/set Predenje Vrh Baby Bedak Vrh Igrača Ustvarjalna Kopel Kopanje Vode Igrače Bedak Sesalni Zabavna Igra Decompresssion Igrače

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki