Nov Izdelek Metulj Obroč Iz Ins Retro Ustvarjalne Kovinski Geometrijske Votlih Obroč Odpiranje Nastavljivim Obročem Za Teen Dekleta

Novo

€0.52

STEMU

Značilnosti: kakovostne materiale: Naše metulj obroči za teen dekleta so narejeni iz visoko kakovostnih legiranih materialov, ki so okolju prijazne in trajne.

Lepa barva: Ta metulj obroč je razdeljen na dva barve zlata in srebra, ki je zelo krasen in plemenito obljubo obroči za njo.

Lepe embalaže: metulj ujemanje obroč je pakiran v odlično vrečko.

Odlično darilo:obljuba obroči za pare, ali je Božič, Valentinovo, ali druge pomembne praznike, pa naj gre za matere, hčere in sestre, da je eden na milijon.

Poprodajne storitve: Če ugotovite, da je blago poškodovano ali ni tako velika, kot si si predstavljala po prejemu blaga, se lahko obrnete na nas in vam bo dal zadovoljiv odgovor.

Specifikacija: Barva:Zlata/Srebrna

Material:Legirano

Premer:1.8-2.3 cm/0.70-0.90 v

Paket Vključuje: 1 Komplet x Obroč(4 Kos)

opomba: Prosimo, počakajte malo napaka na velikost zaradi ročnega merjenja.

Barva lahko obstaja nekoliko razlika zaradi različnih zaslonov.

Oznake: za obroč ženske, clover leaf obroč, obroč sre, metulj obroč srebrna, teen wolf zvonil telefon, torba znamke, logotip blagovne znamke, primeru teen wolf, detelja, pokončna obroč.

Fine ali Moda Moda
Spol Unisex
Postavka Vrsta Obroči
Obliko\vzorec Živali
Obroči Tip Cocktail Obroč
Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine
Priložnosti stranka
Številka Modela 50PE11JJ100730
Nastavitev Vrste Noben
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Slog TRENDY
Blagovna Znamka JAVRICK

Napišite recenzijo!

Nov Izdelek Metulj Obroč Iz Ins Retro Ustvarjalne Kovinski Geometrijske Votlih Obroč Odpiranje Nastavljivim Obročem Za Teen Dekleta

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki