Nastavljiv Potovalno Torbico Za Shranjevanje Ps5 Konzole Zaščitna Luksuzni Torba Nepremočljiva za Shranjevanje Vrečko za PS5 Trdo Lupino torbica

Novo

€37.50

Opis: 1. Popoln Načrt: To potovanje torba je namenjena za PS5. To torbico za PS5 je velika zmogljivost.To bo popolnoma luknjo napravo za PS5 konzole, napajalni kabel, USB kabel, slušalke ali druga dodatna oprema, ki jo potrebujete.

2. Težko torbica: trdi primeru za PS5 je izdelan iz vodoodpornega in shockproof najlon tkanine, ki je okolju prijazen in trajen.Oblazinjeni notranjosti bo ščitil vašo napravo za PS5 iz vode, praskami in trkov.

3. Postopek nadgradnje: ročaj je zaviti z visoko-kakovostnega mehkega usnja, zelo udobni, tudi če ste ga nosite za dolge razdalje.Nastavljiv ramenski trak in razširili pad da je udoben za prevoz po rami.Lahko opravljajo svoje najljubše igre konzole.

4. Večja Zmogljivost: To potovanje torba za PS5 je večji od navadne ročne torbice, in to zunanja oblika, velikost 43*27*21 cm/16.93*10.63*8.27 v, tako da je primerna za PS5.

5. Zagotoviti Boljšo Zaščito: primer za PS5 je obdan z shockproof bombažno krpo in ima mehko izolacijo plast vlaga, ki lahko zagotovi boljša zaščita za vaše najljubše igre konzole, majhne pribor, krmilniki, kabli in drugi dodatki.Odlično potovanja rešitev za PS5.

Specifikacije:

Material: EVA

Funkcija: anti-scratch, shockproof, semi-nepremočljiva in dustproof

Barva: sivo črna

Primerno za: za PS5

Seznam Vsebine:

Vrečko Za Shranjevanje*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oznake: jo vrečka, ps5 lupini, pokrov ps5, nadzor ps5, palčko ps5, ps5 remap, sony ps5 primeru, primeru težko, mednarodna potovanja, dodatki, jdm 011.

Blagovna Znamka Upingzi
Poreklo CN(Izvora)
SONY Model playstation
Številka Modela Za PS5, Vrečko za shranjevanje Organizator za PS5 Konzole
Združljiv Znamko/Model SONY
Model Številka 1 Potovalni kovček Za PS5 Konzole/Krmilnik/polnilna Postaja/Glave

Napišite recenzijo!

Nastavljiv Potovalno Torbico Za Shranjevanje Ps5 Konzole Zaščitna Luksuzni Torba Nepremočljiva za Shranjevanje Vrečko za PS5 Trdo Lupino torbica

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki