TPU Zaščitna Primeru Dustproof Prozoren Pokrov Za NASPROTNEGA ENCO W51 Mehko Pregleden Lupini Zaščitni Pokrov, Slušalke Pribor

Novo

€0.99

TPU Zaščitna Primeru Dustproo f Prozoren Pokrov Za NASPROTNEGA ENCO W51 Mehko Pregleden Lupini Zaščitni Pokrov, Slušalke Pribor

Značilnosti: 1. Visoka Kakovost Materiala: torbica kritje je združljiv za NASPROTNEGA Enco W51 Slušalke, in v tem primeru je narejen iz prožne, odporne na udarce TPU materiala.

2. Enostavno: V primeru, da je opremljen z kovinsko carabiner, ki omogočajo preprosto povezovanje na nahrbtnik, denarnice, itd.Tako v tem primeru ni perfct za tek, šport na prostem, pohodništvo in tako dalje.

3. Trajne Zaščite: ohišje je izdelano iz visoko kakovostnih, crush odporne, anti-shock, vodoodporen material zagotavlja ustrezno zaščito pred udarci, praskami, prahom in škropljenjem.Tudi če se uporabljajo za dolgo časa, je še vedno udobno in ne starost.

4. Enostaven za Uporabo: rezervirane polnjenje luknjo za nemoteno polnjenje, ne da bi odstranili zaščitno torbico.

5. Prosimo, Upoštevajte,: NE vključujejo Čepkov in polnjenje primeru.Paket vključuje le 1 primer in 1 carabiner.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Zaščitna Torbica

Kompatibilnost: združljiv za NASPROTNEGA ENCO W51

Material: TPU

Barva: prozoren

Seznam Vsebine:

1*Zaščitna Torbica

1*Carabiner

1. O Povratnih Informacij:

1.1 Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 1.2 Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem, in zagotoviti najboljše storitve za stranke. 1.3 nemogoče je, da bi to rešili, če ne bomo(ne) vedeti o njih!

2. Kaj so na voljo metode za plačilo? 2.1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2.2 Opomba: Drugi o plačilu PREKO te povezave: https://service.www.tbsport.si/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en 2.3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 2.4 Če ne, ne moreš prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

3. O Ladijski: 3.1 DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO),Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.2 Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3.3 slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 3.4 STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 3.5 Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, obrnite na nas (takoj).Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas. 3.6 Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 3.7 Prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno. 3.8 BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

4. Vrne in Vračilo: 4.1 imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO. 4.2 NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 4.3 Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 4.4 povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.tbsport.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.5 Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: xr telefon primeru kim.

Paket Da,
Blagovna Znamka Rondaful
Postavka Vrsta Slušalke Primerih
Poreklo CN(Izvora)
Material Silikonski
Številka Modela Earphones Protectove Case For OPPO ENCO W51

Napišite recenzijo!

TPU Zaščitna Primeru Dustproof Prozoren Pokrov Za NASPROTNEGA ENCO W51 Mehko Pregleden Lupini Zaščitni Pokrov, Slušalke Pribor

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki