Pokrovček za Samsung Galaxy S9 S10 Plus Denarnice Primeru Usnje za Galaxy S10E Stojalo Držalo za Kartico Trakovi Primeru

Novo

€3.69

Opis: Pokrovček za Samsung Galaxy S9 S10 Plus Denarnice Primeru Usnje za Galaxy S10E Stojalo Držalo za Kartico Trakovi Primeru

Značilnosti Metulj Vzorec design združljiv za Samsung Galaxy S9, S9Plus, S10, S10 Plus, S10 E SHOCKPROOF, Dustproof & ANTI-SCRATCH: Napredni materiali TPU za zaščito proti kašlju in postavljeno prirezani rob ohranja vaš zaslon na dotik in kamero varno

Prav izrežite odprtine omogočajo popoln dostop do vseh funkcij telefona s stojalom funkcijo.

Visoka kakovost PU usnja Kritje S Silikonsko Mehke Plastike Gel TPU, zelo lepa in rezerve luknjo zanko in z magnetno ključavnico .

Dvojno motnega, tehnologija, anti slip in sweatproof.

Denarnica stojalo telefon primeru Zajema imate mobilni telefon 360° celotno zaščito s štirimi kotu zavijanje

S trakovi, da ga nosite udobno

EMBALAŽA &DOSTAVA

Notranji paket: z ločeno poli vrečko

Zunanji package : z mehurček vrečko

Dvojno zaščito, da se zagotovi 100% varnost med prevozom

Prav tako smo lahko zagotovi paket na vaš neobvezno.

Ladja s:China Post Redni Majhen Paket, Kitajska Post Air Mail,4PX, Yanwen, www.tbsport.si Shranjevanje, Fedex,DHL,UPS,ali Shunfeng.

Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus", "Yanwen Gospodarske Paketno" in Podobno. , ki ne more biti skladbo po parceli levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje , prosimo, izberite "China Post Registriranih Air Mail "ali drugih registriranih letalom in dodajte denar za sledenje .

GARANCIJA :

Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim, ga vrnite na vaše stroške dostave zaračuna v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Vendar elemente, ki morajo biti nazaj v tovarniško stanje.Prosimo, da nas vnaprej in preverite, ali je povratni naslov, preden boste vrnili.

Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, smo lahko poslali novo zamenjava za brezplačno ali ponujajo polno nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če je element, ki je poškodovan v 12 mesecih, smo lahko tudi ponudi nadomestna storitev, vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

Pogosta VPRAŠANJA

1,Kako dolgo, ne da bi vzeli?

Običajno Blago, poslano v 5working dni po prejemu plačila, in prišel stranke o 15-60days, je odvisno od ladijskega modela.

2,Kar je po prodaji storitev?

Če katerikoli vzrok težave z naše strani,bi zagotovo vam pomaga strankam, da reši ta težav,povračila denarja, ali poslati blaga ali na druge načine.

3, Kakšne vrste shippment način, ki vam da?

Kitajska Post Redni Majhen Paket, Kitajska Post Air Mail, Yanwen, 4PX, www.tbsport.si Shranjevanje, Fedex,DHL,UPS,ali Shunfeng, itd.

4,Kakšen je način plačila?

Paypal,Western union,BOC banke.

Oznake: yzf 600 motorno kolo.

Wholesales Podpora
Kickstand Da,
Primerna za Samsung Galaxy S9, S9PLUS, s10, S10Plus, S10 E
Design Potiskane, Navaden
Funkcija Umazanijo-odporne, Kickstand, S Kartico Žep, Anti-knock
Blagovna Znamka Go2linK
Značilnosti flip denarnico, telefon primeru
Združljiv Samsung Model Galaxy S9 Plus, GALAXY S10E, GALAXY S10 PLUS
Trgovina Na Drobno Paket Da,
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Primeru Slog Flip Primeru z Denarnico
Material PU Usnja Kritje S Silikonsko Mehke Plastike Gel TPU
Dropshipping Podpora
Barve Modra, siva, Zelena, Roza, Rdeča, Vijolična itd..., 6 barv je neobvezno
Vrsta Denarnica Primeru
Anti knock Da,

Napišite recenzijo!

Pokrovček za Samsung Galaxy S9 S10 Plus Denarnice Primeru Usnje za Galaxy S10E Stojalo Držalo za Kartico Trakovi Primeru

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki