NOVE Pisane Jajca Časovnik Barva Spreminja, Odštevalnik za Kuhinjo Orodja, Pripomočke, Jajce Štedilnik Helper Njam Mehko Trdo Kuhana Jajca Kuhanje

Novo

€1.90

Opisi:

Tip: Števce

Določen Čas: ≤1 ur

Material: Smole Števce

Tip: Izbiranje klicev

Premer: 55 mm*40 mm Lastnosti:

1. Toplotno Občutljivih

Lestvica prikazuje, kdaj je jajce je mehko, srednje ali trd za zaznavanje toplote, namesto časa.

2. Okolju prijazno

Okoljske hrana razred smolo materialov, lahko uporabljate dalj časa.Kako Uporabljati:

Dal jajce časovnik z jajci v vodo ob istem času, in potopite jajca z vodo.Potem bomo lahko vedeli, stanje jajc, kot je časovnik barvo spremembe.Obvestila:

1. O jeziku, jajce časa je naključno, ne vedno enako kot slika.

2. Prosim, ne postavite jajce timer na preveč vroče ali premrzlo mesto.In prosim, ne neposredno izpostavili, jajce časa, da sončni svetlobi ali virov toplote.Prav tako se ne sme uporabljati v mikrovalovno pečico, pomivalni stroj, pečica in lase.

3. Jajce časovnik ni življenjsko dobo proizvoda, to je potrošni izdelek.In ne uporabljajte je po razpokan.Jajce časovnik je treba zamenjati po pogoste uporabo za najboljši rezultat.

4. Pri uporabi, so lahko drobne mehurčke, znotraj tega izdelka, to ni kakovost problem, prosim, ne skrbite.Paket Vključuje:

1 Kos Jajce timer

Oznake: kuhinja magnet timer, časovnik, karton jajce, kuhamo timer, mehanik timer, jajce omleta, jajce timer, 2min timer, jajce poacher, jajčni rumenjak.

Števci Tipa Izbiranje Klicev
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Material Plastični
Certificiranje CE / EU
Vrsta Števce
Poreklo CN(Izvora)
Videz skupno
Določen Čas ≤1 ur

Napišite recenzijo!

NOVE Pisane Jajca Časovnik Barva Spreminja, Odštevalnik za Kuhinjo Orodja, Pripomočke, Jajce Štedilnik Helper Njam Mehko Trdo Kuhana Jajca Kuhanje

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki