Nova Tkanina Pristranskosti Trak za Kavo Sklop 4 Velikosti Šivanje Zavezujoče Quilting Orodje za dvig Tačke Domov Oblačila Narejena Pribor 2020

Novo

€5.57

Značilnosti:

1.Skupaj Tkanine Pristranskosti povezovalnim Trakom Maker Kit, gub tkanine v popoln polovici samodejno.

2. Naredi nalogo za izdelavo pristranskosti trakovi enostavno s super videti rezultat Ustvarite lastne pristranskosti trakovi v nekaj minutah.

3.Izberite tkanine, vzorec, ki vam je všeč, Enostavno DIY ur lastne pristranskosti trak, da bi odeja zavezujoče šivov, končna robovi placemats, slinčki, armhole, izrez, aplicirano, itd.

4.Potegnite tkanine skozi in železa--kratnih je popolnoma, pripravljen za šivanje ali lepljenje.

5.Naredite vse tkanine v naglas, meje ali trim.To je hitro, ekonomično in popolnoma usklajena.Specifikacije:

Material: plastika;

Velikost: 6 mm + 12 mm + 18 mm + 25 + 4 majhne posnetke + šilo + 6290 tačke + noge iglo Navodila za uporabo:

Primeri: 12 MM, trak za kavo, pripravi diagonalno krpo trak 24 MM širina, ki mora biti daljša, kot je bilo pričakovano.Ko v uporabi, rez v sprednjem koncu krpo trak v triangnal obliko za enostavno namestitev.Vnesite iz velike koncu trak za kavo in majhne koncu ven.Po umaknili krpo, atid y gor in železa to.Paket je vključeno:

1 x Tkanine Pristranskosti povezovalnim Trakom Maker Kit

Oznake: električni rešeto palačinka, Krep, mleko, čaj shop, mleko, trgovina, nerjavno brizgo, pokrov lovec na fotke, velike težave v mali kitajska majica s kratkimi rokavi, komercialni krep maker, bullet ice cube, hrana za kavo.

Priložnosti Priložnostne

Napišite recenzijo!

Nova Tkanina Pristranskosti Trak za Kavo Sklop 4 Velikosti Šivanje Zavezujoče Quilting Orodje za dvig Tačke Domov Oblačila Narejena Pribor 2020

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki