LED Garaža Luči, 38W Deformirljiva Led Garaža Luči, 3800LM Led Garaža Stropne Luči S 4 Ajustable Plošče Strokovno Svetlobe

Novo

€1.74

Opis:

Funkcija

- Svetle Bele Luči : S 3800lm Led čipov, 38W moč, 6500K dnevne svetlobe, zaradi česar je svetlejša od skupno luči ali žarnice.Svetloba prihaja iz centra kot tudi 4 pedala.Eno žarnico lahko nadomesti s to fancy light izum in res mi je polepšal gor v sobo.

- Nastavljiv Plošče : LED garaža svetloba je namerno s štiri nastavljiva LED , ki se lahko zloži do 90 stopinj, in je krožno navzdol obrnjenih svetlobo tako kot vam je všeč.Da bi lahko upognite roke balonu poplav temnejša področja v sobi s svetlobo, je zelo koristno, prinesel ogromne količine svetlobe.

- Enostaven za Namestitev : LED garaža stropne luči, je enostaven za namestitev, le zajebali je v luči vtičnice (tipično, normalno Ameriška luč, vtičnica) in je bilo tako svetlo.To tudi priti s končnico, ki vam omogoča, da spusti svetlobo nekaj centimetrov navzdol iz vtičnice.

- Široka Uporaba : To je kot nalašč garaža razsvetljavo.Fantastično vir svetlobe za osvetlitev temnih kleti in pralnica.Če morate nastaviti začasnem enota na svojem dvorišču, to je svetloba, ki jo želite uporabiti.Poplave vaše podstrešje, kot so odpiranje strehe.Nič več šibki svetlobi.

- Visoka Kakovost in Dolgo Življenjsko dobo : led kleti svetlobe je izdelan iz visoko kakovostnega Aluminija in vrhunsko PC.LED žarnice prihaja opremljen diffusing PC lampshade, ki daje off mehko svetlobo.Stabilno in trajno delovanje.Več kot 40,000 ur dolgo življenjsko dobo, 80% prihranek energije.

Specifikacije:

Moč: 38W

Barva: Bela/Rumena

Žarnice: E27 Standard Srednje znanja

AC: 85-265V

Nastavljiva velikost: 0-90° Kota

Material: Led, Premium Aluminija in PC

Paket Je Vključeno:

1 x LED Garaža Svetlobe

Oznake: veliko skladišče svetlobe, industrijska slog žarnica, e27 garaža, garaža luč strop, lučka delavnica, led žarnica, luči stropne luči, plošča, tin stropne luči, parcelo, garaža.

Je Svetil Vključeni Da,
Napetost 85-265V
Moč 38W
Certificiranje CE, FCC
Preklop Vrsta Noben
Telo Material PC
Vir Napajanja AC
Podpora Debelo/ Droshipping
Je Zatemniti No
Blagovna Znamka oobest
Material Led, Premium Aluminija in PC
Garancija //
Uporaba Industrijska
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela LED Garaža Svetlobe
Vir Svetlobe LED Žarnice
Značilnosti //
Osnovna Vrsta E26
Barve Bela/Rumena

Napišite recenzijo!

LED Garaža Luči, 38W Deformirljiva Led Garaža Luči, 3800LM Led Garaža Stropne Luči S 4 Ajustable Plošče Strokovno Svetlobe

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki