Ozadje Mačka Jasno Znamk Scrapbooking Obrti Okrasite Foto Album Reliefi Kartic, Kar Je Jasen Znamke Nove

Novo

€3.19

Opis Izdelka

Jasno Znamk Velikost:11*16 cm/4.33*6.30 palčni

Material

silikonski/rubberPacking: 1pcs/lotFantastic načrt za vaš vabila/ kartice/ ovojnice

Če ste našli izdelke manjka ali zdrobljen, ko prejme paket, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vedno bomo vam zadovoljni rezultat!

O Pošiljki

1.Dostavo po vsem svetu

2.Obljubimo, da ga pošljete, da jo v roku 8 ur.

3.Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov in telefonska številka pravilna.(Imena, ki jih je treba izpolniti i s polnim imenom in priimkom)Če želite spremeniti vaš naslov , se obrnite na nas v času.

4.Prosimo, upoštevajte, da je vaša zaščita rok.Če je zaščita rok je kmalu potekla , vendar je blago še ni bilo dobavljeno.Prosimo, ne skrbite.Lahko nas kontaktirate za razširitev zaščite obdobje za vas.

5.Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti.Bomo biti odgovorna za vaše naročilo! (Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake pri približno 0,5 0,8. Prosimo, potrdite, da jo lahko sprejmete pred nakupom)

Dostava Uspešen/Okvare

1.Če je blago dobavljeno uspešno, lahko so tudi zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, da nam petimi zvezdicami pohvale.Še enkrat hvala za vašo podporo.

2.Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti.Bomo biti odgovorna za vaše naročilo!

Oznake: silicij žig, ptica die, ura die, črno bel preverite, scrapbook stamp, gume žig, ozadje žig, ozadje črno bel, bundt pan, jasno žig.

Vrsta Standard Žig
Material Silikonski
Številka Modela OS-473
velikost 11*16 cm/4.33*6.30 palčni
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
Barve Pregledno
Uporaba za diy scrapbooking

Napišite recenzijo!

Ozadje Mačka Jasno Znamk Scrapbooking Obrti Okrasite Foto Album Reliefi Kartic, Kar Je Jasen Znamke Nove

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki