700 W Nerjaveče Jeklo Mokro Roko Stick Mešalnik Mešalnik Zelenjave, Mesa Mlinček Električne Kuhinjske Hrana Meso Procesor, 8-v-1

Novo

€37.42

Informacije O Izdelku:

Specifikacija:

● Znamka: SOKANY

● Model: SK-5011-8

● Plug standard: EU plug

● Napetost: 220-240V

● Material: 304 Nerjavno jeklo + Plastike

● Moč: 700 W

Značilnosti:

● 8-v-1 Večnamenski: 700 W Močan motor, ki deluje na nizko raven hrupa.

● Hitro: tako okusna juha, svež sok in druge kuhinje le v nekaj sekundah.

● Stilsko 304 Nerjaveče Jeklo Material: Ergonomska ročaj za varen prijem-splash varovalo za preprečevanje hrane škropljenje.Zagotavljajo odlično udobje in preprostosti za mešanje.

● Prihaja Z Visoko Kakovostjo Priloge: Mešalnik z SS rezilo za pire in tekoče sestavine v smoothie; 700 ml helikopter z SS rezilo za sekljanje vse vrste hrane, da bi salsas in več; najboljši prijatelj peki - mešalnikih, kot nalašč za stepanje smetane ali belci za torte in sladice.

● 2 Hitrosti Delovanja: 2 hitrosti nastavitve, ki ustrezajo različnim sestavine in priloge.

● Snemljiv priloge: Enostavno pranje

● Kompakten videz, učinkovito deluje in sprejema seva iz vsakdanjih kuhinjskih opravil.Zelo ustreza vaši kuhinji in doma.

Paket Je Vključeno:

1 x Stick Mešalnik Pro

1 x Mešalna Noga

1 x Procesor Skledo

1 x Drobljenje Rezilo

1 x Rezilo za Rezanje

1 x Kabelski Rezilo

1 x Rezilo Imetnika

1 x Mešalnikih

1 x Mešalnikih spojka enota

1 x Mešalni pokal s pokrovom

1 x angleški Priročnik

Izdelek Kažejo:

Naš izdelek je opremljen z vtič, ki je Evropski standard vtič(primerna za Evropske družine, kot so Nemčija, Francija,Rusija,itd.), Če druge svečke, ki so jih potrebni.Prosimo, da pictureselection (Izberite te svečke in mi bomo poskrbeli pretvorniki).

① .AU PLUG Za Avstralijo.

② .UK PLUG Za Združeno Kraljestvo.

③ .EU PLUG Za Izrael in Švica etcIsrael in Švica itd imajo različne Evropske svečke.

Če je potrebno,lahko nudimo pretvorniki, Vendar prosimo, navedite, v nakup sporočilo.

Pošiljke: 1.Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti. 3.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Nato vam bomo pomagali, da za vaš izgubili. 4.Če želite, da vam izdelke poslali vam hitro, ali pa boste potrebovali nujno, Prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.če menite, da je pristojbina, ki je visoka, se lahko obrnete na nas, mi pa bomo preverili vaš naslov in vam najcenejše tovora.

Garancija: 1. Vsi izdelki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije: 1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

2. Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Cenimo vaše povratne informacije zelo veliko.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Oznake: kenwood mešalnik mešalnik in mlinček, zamesimo, mixr, torto mešalnik, mikserji stroj, kuhinja škarje, grater iz nerjavečega jekla, cement mixer, kitajski foo pes kip, dj mini mešalnik.

Blagovna Znamka warmtoo
Moč (W) 700 W
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Multi-funkcijo Električni Mešalnik
Število Nastavitev Hitrosti 2 hitrosti
Struktura Stojalo / Tabela
Ohišje Nerjaveče Jeklo
Certificiranje CE
Napetost (V) 220-240V
Pribor testo kavelj, Ravno Stepalnik, Sklede, Žice Bič

Napišite recenzijo!

700 W Nerjaveče Jeklo Mokro Roko Stick Mešalnik Mešalnik Zelenjave, Mesa Mlinček Električne Kuhinjske Hrana Meso Procesor, 8-v-1

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki