Logitech Prodnate M350 Brezžična Bluetooth Miška Original Mini&Tanke 1000DPI 100 g, Visoko Natančno Optično Sledenje Poenotenje Barvita

Novo

€18.17

Funkcija:

1. S tiho razlago energije, moden videz se lahko pokažejo osebnost, in nežen in lahek, enostaven za vstavite v vrečko, da vas spremljajo okoli.

2. Toplo modeliranje, udoben občutek: zasnova je iznajdljiv, tanka in lahka, hkrati z intimno udobje.

3. Miren in tih ali glasen, boste lahko deluje svobodno, brez skrbi, moti druge.Seznanjeni z dotikom tipke, kliknite sound (zvok) zmanjša za približno 90%, opremljen s tiho široke gume valja.

4. Več povezav: Enostavno povezavo preko Bluetooth ali kompaktni USB sprejemnik.Celo dve računalniki se lahko priključi na istem času, in ni okvir, izgube ali zamude nadloga.

5. Enostaven za uporabo v mnogih scenarijih: Hitro in natančno sledenje lahko zagotovi konsistentno in stabilno uporabo izkušnje.

Specifikacija:

Sistemske zahteve: Windows 7/8/10, za MacOS X 10.10 in zgoraj, za Chrome OS, za Jedra Linux 2.6 in zgoraj (na voljo vrata USB)

Bluetooth: Windows 7/8/10, za MacOS X 10.10 in zgoraj, za Chrome OS, Android 5.0 in novejše (Bluetooth low power tehnologija)

Senzor Tehnologija: Visoko Natančno Optično Sledenje

Senzor resolucija: 1000 DPI

Število tipke: 3

Valja: Mehanske Roller

Roller ključ: srednji ključ

Mouse podpira Povezovanja: Da

Sprejemnik Podpira Poenotenje Povezava: Ne

Vrsta baterije: 1XAA Baterija (Z baterijo)

Brezžični Operacijski Oddaljenost: 10 m

Brezžična Tehnologija: Logitech Sprejemnik ali Bluetooth Low Power Tehnologija

Barva: Bela, Roza, Črna

Velikost:

Miška: 107x59x26.5 mm/4.21x2.32x1.04"

Sprejemnik: 18.7x14.4x6.1mm/0.73x0.56x0.24"

SODOBNO, VITEK IN LEP

Logitech M350 Prodnate sodoben dizajn ustreza vašim organiziran način življenja, poudarki vaši mizi setup, in je slim dovolj, da vržejo v torbo in bi coffee shop.

KLIKNITE IN SE POMAKNITE V TIŠINI

Delo v kavarni, knjižnici, ali celo gneča vlak brez motečih nikomur okoli vas.Boste dobili enako kliknite občutek imate radi, vendar se približno 90% manj hrupa.Tudi široke gume kolesce drsi v tišini.

PRIKLJUČITE NAČIN, KI VAM JE VŠEČ

Preprosto povežite z vmesnikom Bluetooth ali drobne 2,4 GHz USB sprejemnik -shranjene v magnetni pokrov miško - in nikoli ne skrbite o nadležno drop-off ali lokalne akcijske skupine do 32.8 ft (10m) obseg.

ORGANSKE OBLIKE, NARAVNO FIT

Logitech Prodnate je bil zasnovan za dodatno slim, medtem ko še vedno vgradnjo seveda v vaši dlani.Mehko zaobljenimi strani, so tako udobno, nikoli ne boste želeli, da naj gre.

DELO, KAMORKOLI VAS POPELJE ŽIVLJENJE

Logitech Prodnate skladbe hitro in natančno, ali ga uporabljate na tabelo, ki v vaši najljubši kavarni ali neposredno na postelji zajema.

POJDITE VEČ, MED BATERIJ

18-mesečni baterije pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bi izgubili moč.Logitech Prodnate samodejno preklopi v baterije, shranjevanje stanja pripravljenosti, ko ste vzeli odmor.

KAKO SETUP

Korak 1

Samo potegnite jeziček nalepke in vaš logitech Prodnate bo samodejno vklopil.Kot, da je pripravljen biti povezan,satus lučka utripa zeleno in modro.

Korak 2

Enostavno poveže prek tehnologije Bluetooth za vklop računalnika Bluetooth connecton in iščejo vaše logitech Prodnate Izberite in ta-da-ste seznanjeni.

Korak 3

Druga možnost je,da se povežite z USB sprejemnik, tako da vanjo vključite sprejemnik našli v notranjosti miško v vaš računalnik.Easy peasy.

Korak 4

Ko seznanjene z lahkoto preklapljate med Bluetooth in USB povezava,Samo mimo gumb na strani nižje rasti miške za 1 sekundo: Modra svetloba je, da uporabite povezavo Bluetooth in Zeleno luč za USB sprejemnik.

Korak 5

Par drugo napravo prek povezave Bluetooth, tako da pritisnete gumb za 3 sekunde.Ko modra lučka začne utripati ste v načinu za seznanjanje.

Oznake: dostopna točka, logitech mikro stikalo, apr, logitech brezžično miško m950, M350, logitech nalepka, igra z miško, logitech, logitech m350, logitech miška.

Strani Usmerjenost Desno
Vrsta Vmesnika USB
Število Valjev 1
Paket Da,
DPI 1000
Vrsta Napajanja Baterija
Bruto Teža 150 g
Številka Modela M350
Certificiranje CE
Način Delovanja Opto-elektronske
Blagovna Znamka logitech
Slog Mini
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Poreklo CN(Izvora)
Čas je, da trg Apr-14
Število Gumbov 3

Napišite recenzijo!

Logitech Prodnate M350 Brezžična Bluetooth Miška Original Mini&Tanke 1000DPI 100 g, Visoko Natančno Optično Sledenje Poenotenje Barvita

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki