Xiaomi Uah Mačka Legla Polje Smart Ikiwa 24-urna Smart Spremljanje Dolgo Življenjsko dobo Baterije za določanje Položaja Adsorpcije Pet Ikiwa

Novo

€20.50

Prosimo, upoštevajte: To je blagovna znamka, pod xiaomi ekološke verige, brez kakršnih koli xiaomi LOGOTIP.Najlepša hvala za vaše razumevanje.

Glavne Značilnosti:

Močno se razgrajujejo snovi odorous

Smart spremljevalec je opremljen z dvojno-učinek čiščenja modul, ki se počasi sprošča primerna količina aktivnega kisika + milijonov negativne ione.To traja le 5-7 minut, da se učinkovito razgrajujejo vonj, ki proizvajajo snovi v mačje blata in reagirajo na proizvodnjo nestrupen in brez vonja snovi.

Obkroženi z negativnimi ioni, globinsko čiščenje

Milijone negativnih ionov, sodelovanje pri čiščenju, vključite atomi kisika v zraku, in deodorize hkrati, kar omogoča mačke, da uživajo sveži dih gozd po dežju

Brez vonja in deodorant, no breme za mačke

Težko je za mačke, da sprejme okus rastlinskih esenc, ki je veliko breme in mučenje za mačje občutek za vonj, in celo kronično odškodnine mačje jeter.

Ni potrebe za filter potrošni material

Brez dodatnih stroškov, nakup filter elementi, ali drugi potrošni material.

Mačka legla polje trajno sterilizacijo

Aktivni kisik v čiščenje modul se bo učinkovito uniči celice stene razpadajoče bakterije, s tem ubijanje bakterij v stelja škatla.Prepreči navzkrižno okužbo.

Določanje položaja in adsorbing mačka legla prah

Da bi preprečili mačke od pretiranega vdihavanja prahu, ko vonjem mačka legla in povzroča bolezni dihal, Smart Spremljevalec najde tuyere, natančno sprošča negativne ione, vpija in zmanjšuje prah.

Redni stelja škatla nadgradnjo v eni sekundi

S pametno spremljevalec, navadna mačka legla škatle so enostavno uživajo, in pametna mačka legla škatle prinese čisto izkušnje.

Majhne velikosti, univerzalna velikost

Je majhna po velikosti, ne zasedajo prostor, in lahko dajo na rahlo ukrivljeno površino.Različne vrste odpadkov škatle se lahko uporablja.

24-urna smart spremljanje

Smart partner bo spremljala vonjave, bakterije in prah na spletu 24 ur na dan.Deodorize vsakih 10 minut, da se zagotovi, da stelja škatla je vedno čista

Visoko občutljiv priznanje mačke v in izven

Opremljen z visoko občutljivostjo biosensing sistem, 360° inteligentni opredelitev trenutka, ko je mačka vstopi in izstopi, in mačka, ki se bo začel brez motenj, ko je mačka gre na stranišče.Po kat. št listov, čist vonj je vključena in sterilizirano učinkovito.

Fanless design

Humanized fanless design, brez hrupa ali motenj.

Mačka prijazno mehko svetlobo

Pod delovno stanje, mehka svetloba dihanje indikator zasveti, da se kažejo.Ne nebo vpijoče, ne moti, in mačke se ne bojijo.

Nobena baterija ne zahteva, dolgo življenjsko dobo baterije

Vgrajen 2600mAh visoke zmogljivosti litijeva baterija, polni baterije do 10 dni.Ko čiščenje stelja škatla, vsak teden, samo vzemite jo ven in napolniti.

Mačka anti-scratch sponke

Mačka je anti-scratch vrtljivo sponko design je enostaven za lastnika psice in mačke ne morejo ujeti vanjo.

Specifikacija

Splošno

Material: ABS

Primerna Za: Mačke

Sezona: Vse letne čase

Dimenzije in Teža

Teža izdelka: 0.5000 kg

Package teža: 0.6000 kg

Velikost izdelka (d x Š x v): 8.30 x 8.30 x 3.30 cm / 3.27 x 3.27 x 1.3 cm

Paket velikost (L x W x H): 9.00 x 9.00 x 4.50 cm / 3.54 x 3.54 x 1.77 cm

Vsebina Paketa

Vsebina paketa: 1 x Čistilec, 1 x USB Kabel

Oznake: naravne jjeza ikiwa, hišne las sesalniki, petkit, filter deodorant za hišne živali, dim, vonj eliminator spreji, zrak steril, mačka plenic, prepoved moški deodorant, automatical mačka legla polje, samodejno mačka legla polje.

Številka Modela Uah Pametne Hišne Ikiwa Mačka Legla Polje Čistilec Zraka
Vrsta Psi
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Xiaomi Uah Mačka Legla Polje Smart Ikiwa 24-urna Smart Spremljanje Dolgo Življenjsko dobo Baterije za določanje Položaja Adsorpcije Pet Ikiwa

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki