Eyedventure Moške Retro Ovalne sončna Očala, Ženske Mačka Oči, Okrogla sončna Očala, Rx Kovinski Odtenki, Polarizirana UV400 Zaščito

Novo

€23.83

Dundee

Življenje je potovanje avanture.Iščejo avanture v naše življenje, s sončna očala in očala iz eyedventure očal.Naš cilj je ponuditi cenovno, visoka kakovost, človeški inženirstva, primerna za zdravila na recept, in očarljivo sončna očala.Gremo ven na avanture skupaj.Dundee je opremljena z Triacetata Celuloze UV400 polarizirana leče, ki zagotavljajo popolno zaščito pred UVA/UVB sevanja s filtrom, Kat. št.3 ravni.Bodo zaščitila vaše oči pred škodljivimi učinki sončne svetlobe in zagotavljajo popolno zaščito pred naravnimi ultravijolični žarki in disarrayed rakete.Polarised eyedventure® sun leče so vsi s 7 premazi.1. je polarizirana prevleko, ki je anti-glare iz vseh smeri v zraku.2. in 3. so HD premazi, ki lahko obnovite prave barve z boljšo jasnost.4. in 5. so UV premazi, ki lahko absorbirajo naravnih UVA/UVB žarki 280nm-400nm in blok z modro svetlobo žarki 400nm-480nm.6. in 7. so trde prevleke, ki so odporne na udarce in praske odpornega iz vsakdanjega življenja.Dundee je rafinirano, okroglo ovalni sprednji oblike slog s kakovostjo litje kovin tempelj.Tempelj je edinstven in kakovosti.Za litje tečaj je drago in se uporabljajo na high end okvirji.Opremljena z polarizirana UV400 leče, bo naš vodilni trendovski slog, s popolno zaščito pred naravnimi ultravijolično sevanje UVA/UVB žarki in disarrayed rakete v zrak.Ženske in ženske, moški in gospodje, vsi lahko nosijo ob priložnostni, na poti v službo, na počitnice.Vožnje, pohodništvo, ribolov, plaža, park, gozd, goro..., in vas bo zvezda pod soncem.

Značilnosti Izdelka

Okvir: Litje Kovin + Ročno izdelan Acetatni okvir Objektiv 1: Tri Acetat Celuloze UV400 objektiv Objektiv 2: Polarizirana Anti-Glare premaz Objektiv 3: Odporen na Praske + Odporen na udarce premaz Objektiv širina: 56 mm Objektiv višina: 48 milimetrov Most: 16 mm Roko: 145 mm [1] VELIKOST NAVODILA: Velik, H-H Razdalja 134mm, Prosim, obrnite Na Velikost Grafikona Pics Za Več Podrobnosti In Odločitev. [2] OBJEKTIV UV OCENA: 100% Popolno Zaščito Pred UVA/UVB sončnega Sevanja, Naravne Ultravijolični Žarki, In Disarrayed Glares In Rakete V Zrak. [3] OBJEKTIV A+ RAVEN: Vse eyedventure Sonce Leče, ki So Izdelane In Sestavljene Iz A+ Stroge Zahteve. [4] OBJEKTIV FILTER KAT. ŠT.3: Vse eyedventure Sonce Leče So Opremljeni S Filtrom, Kat. št.3 Ravni, Ki Zagotavlja Visoko Zaščito V Večini Namen Vsakdanjem Življenju. [5] OBJEKTIV 7 PREMAZI: Vse eyedventure Sonce Leče So S 7 Premazi Polarizirana Anti-Glare, HD Jasnost Prave Barve, UV Absorpcijo UVA/UVB Žarki, Blokiranje Modre svetlobne Žarke, Trde Udarce Odporen In Odporen na Praske. [6] OKVIR LITJE KOVIN + ROČNO izdelan ACETATNI: Okvir Tempelj Je Litje Narejen Z Drago Plesni V High End.Dolgo Nasvet Je Ročno Izdelan Acetatni V Okroglo Obliko.Je Močna In V Kakovosti Ton, Kdaj Moda In Odličen Občutek. [7] OKVIR TEČAJ: Integrirana Močno Spona + Akulon-Prevlečeni Vijaki, Za Boljše Delovanje In Vzdržljivost V Daiy Uporabo. [8] OKVIR RX-SPOSOBEN: Vse eyedventure sončna Očala So Primerna Za Predpisovanje Leč Na Optiki. [9] PACKAGE HIGH-END: Super Mehka In Pocketable vještačka usnje Primeru, Super Vlaken za Čiščenje Krpo, Močna Reciklirati Zaščito In Darilo Polje. [10] NAVODILA za vzdrževanje: Enostavno Očistite Z Mehko, Suho Krpo.

Oznake: sončna očala rayban ci, rilixe otroci sončna očala, Steklo, ženske sončna očala cristal, shadow, toketorism recept očala, aun očala ženske, mačka oči, sončna očala grande, f obravnavi očala moški, linijskih batne.

Okvir Teža 21 g
Eyewear Type Sunglasses
Frame Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Za odrasle
Lenses Optical Attribute Polarizirana, Anti-reflective, UV400
Številka Modela Dundee
Lenses Material TAC
Tempelj Dolžina 145 mm
Lens Width 56 mm
Slog Pilotni
Certificiranje CE, FDA
Širina mostu 16 mm
Blagovna Znamka eyedventure
Postavka Vrsta Eyewear
Spol MOŠKI
Lens Height 48 mm

Napišite recenzijo!

Eyedventure Moške Retro Ovalne sončna Očala, Ženske Mačka Oči, Okrogla sončna Očala, Rx Kovinski Odtenki, Polarizirana UV400 Zaščito

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki