170/150/100cm Otroci Napihljivi Vodni curek pad Krog Vodo Splash Igra Bazen Igranje Sprinkler Mat Dvorišče Zabava na Prostem Bazeni

Novo

€10.87

Glavne Značilnosti

Zunanji Blast - Otroci Brizgalk

Vsak otrok ima rad igra z vodo, to je najboljše poletje na prostem igrača za malčke, da so ure in ure zabave.Mali otroci so navdušeni, da igrajo v potresemo in spray.

Napihljivi Pad - Dovolj Prostora

Dovolj velika, da gostiteljske družine in prijateljev, ne igra sam.Plitve vode, da se zmanjša tveganje, vendar lahko dobili noge mokre/kul, da splash okoli, in uživajte v igri skupaj.

Mehko Spodbudno Platišča

Voda bo bazen v centru za otroke, da bi sedel v in splash okoli.Otroci hladen in varen.Zabava na soncu in senci, je dobro, da omogočajo svoje otroke, da so tej zabavno.

Družina Krat Delitev

Poletje je idealen čas, da igrajo z otroci v vodo, tako da ta element bo kul rojstni dan darilo za njih.Uživajte v družini vode stranka v dvorišču/vrt/ plaža/travi.

Nastavite Enostavno

Samo priključite ga na vrtno cev ali PVC cevi, preprosto prilagodite tlak vode nižje ali višje spray višino.Določi, ali pa v modro morje svetu z natisnjeno morski pes, medtem ko se igrajo na vroče poletne dni.

Z Uporabo Metode

Specifikacije

Material

PVC

Vrsta

Brizgalke za Otroke / na Prostem Vode Igrače

Primerno Mesto,

Travnik / Bazen

Dimenzije

100CM*100CM: 4 00G

150 CM*150 CM: 700 G

170 CM*170 CM: 850G

Vsebina Paketa

1 × Potresemo Splash Igrajo Mat Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Oznake: 2b nier automata, inflateable bazen float, pohištvo v dnevni sobi nastavite kitajska brezplačna dostava, intex ultra xtr pravokotni okvir bazen, tanko bazen float, footboard za motorno kolo, bazen swim, swimava napihljivi bazen, majhen napihljiv bazen, kopalke bazeni.

Material mešanje
Oblika krožna
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Poreklo CN(Izvora)
Nastavite Vrsto No
Vzorec TISKANE
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Slog Sodobno
Vzorec Tipa Risanka
Polnjenje voda
Številka Modela Sedežne Blazine/Nazaj Blazine

Napišite recenzijo!

170/150/100cm Otroci Napihljivi Vodni curek pad Krog Vodo Splash Igra Bazen Igranje Sprinkler Mat Dvorišče Zabava na Prostem Bazeni

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki