Joga Ligament, Ki Se Razteza Pas Kap Hemiplegia Rehabilitacijski Trak Noge Prakticiranje Stopalo, Gleženj Skupni Popravek Oklepaji Dobave

Novo

€3.73

Značilnosti:

- Tudi stopala vaditelj pasu, ki se razteza za noge, pete, Ahilovo tetivo, hamstring, kvadriceps, teleta in več.

- Ko ste se raztezajo, vam elongate vaše mišice okoli sklepov, ki pomaga povečati obseg gibanja in v zameno, pomaga, da se prepreči poškodbe.

- Stretch pas zagotavlja dodatno stabilnost med brez pomoči razteza in predstavlja.Zelo učinkovit za športnike, plesalci ali za fizikalne terapije.

- Obstaja 6 zank, ki bo ustrezal vašim različnih uresničevanje potreb, obleko za jogo, balet, Pilates, vadbo, atletske ekipe, sproščujoče in prilagodljivost usposabljanja.

- Poseben trak, ki preprečuje poškodbe in omogoča postopno in nežen odsekih, ki ščiti vaše mišice in da ste bolj in bolj prilagodljiv vsak dan.

Specifikacije:

Material: Oxford krpo+Poliester bombaž

Paket je vključeno:

1 x Pasu, ki se Razteza

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Oznake: prst strani opornica, padec podpore za stopala, prst orthosis, rehabilitacijo roke palice, rehabilitacija ročaja, rehabilitacija oprema za vadbo, strani opornica, rehabilitacija kap otroci, fizikalne rehabilitacije oprema, možganska kap.

Poreklo CN(Izvora)
Material Oxford krpo+Poliester bombaž
Številka Modela Raztezanje Pasu

Napišite recenzijo!

Joga Ligament, Ki Se Razteza Pas Kap Hemiplegia Rehabilitacijski Trak Noge Prakticiranje Stopalo, Gleženj Skupni Popravek Oklepaji Dobave

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki