Kitajska Tajvan Visoko v Gorah JinXuan Mleka Oolong Čaj Lepoto Težo izguba Čaj, Mleko Okus Znižuje Krvni Tlak Zelena 125g

Novo

€4.52

modname=ckeditor

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Kategorija Izdelka : Oolong Čaj;

Ime Izdelka :

Tajvan Mleka Oolong Čaj / GABA Čaj;

Datum Proizvodnje :

2021

Rok Uporabnosti :

725 dni;

Shranjevanje Načina :

Zamrzovanje;

Način Proizvodnje :

Ročno Izdelani;

Količina : 125

g / 250 g / 500g,Vakuum paket , obdržati čaj, sveže in enostaven za piti.

Certifikat :

HACCP, ISO9001:2000 , QS (Kitajska kakovosti varnostni certifikat).

Koristi Za Zdravje :

Zmanjšanje Teže, Izboljšanje imunskega sistema; Zmanjšanje sladkorja v krvi.

To Jin Xuan Mleko, Čaj je iz visoko goro Alishan v Tajvanu.Nekako rahlo oksidira Oolong znan po svojih mlečno aromo.To je neke vrste pol-fermentiran čaj,ki se je razvila iz zelenega čaja in črnega čaja.To mora biti kuhana z visoko temperaturo vode.Čaj barva prikazuje svetlo rumena, in okus je mehak in ljubezniv z naravno elegantna mleka dišave.Na prvi čas varjenja, vas bo vonj je topel vonj.V drugem času, bi morali vonj čaja dišave.In tretjič, vonj bo trajal dolgo.

Mleko vonj dodaja čaj dišave.Če ste deguster čaj potrpežljivo in tiho, boste tudi vonj, svetlobo orhideja dišave.Z stong mleka dišave, zazna, da lingers.Jin Xuan mleka Oolong je najboljši kakovosti na Tajvanu je čaji.In to je eden od priljubljenih zgornji razred čaj v Tajvanu.

Koristi Za Zdravje:

Oolong ali Wu-long čaj je dobro vedeti, za hujšanje, semi-fermentirano proces rezultat Oolong vsebuje posebne compunds, Raziskovalci na Suntory Raziskovalni Center v Osaki, Japonska pokazala, da pitje wu long tea15 minut, preden jedo živila z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov obvladana dvigne v inzulina, s čimer se zmanjša nekaj pitanje učinki vnos ogljikovih hidratov.

Študije kažejo, da pitje Oolong med ali po visoki holesterol obrok je dokazano, da manjši vnos maščob v krvi.

Oznake: kitajski zeleni čaj, ročno fračo, čaj, kitajski puer čaja, kitajski nastavite čaj, tajvanski, mleko oolong čaj, dragon tudi zeleni čaj, oolong čaj, da hong pao čaj.

Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Kitajska Tajvan Visoko v Gorah JinXuan Mleka Oolong Čaj Lepoto Težo izguba Čaj, Mleko Okus Znižuje Krvni Tlak Zelena 125g

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki