Kuhanje Orodja Iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Čebulo Nož Kuhinjski Pribor

Novo

€2.76

Mnenja strank

RAZIŠČITE MOŽNOSTI ZA SLADOKUSCE

Ta priročna Kuhinja utensil lahko trgajte in rezina, zelenjava na majhne trakove.Priporočljivo za pripravo okusne solate bratranci in juhe.

Iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule lahko preprosto in dosledno trgajte različnih rastlinska stebla, kot so čebula, zvončki, mladi česen listov, špinača, scallion, in še več.

ZNAČILNOSTI IZDELKA:

JED PREDSTAVITEV:

Iz nerjavečega Jekla, Plum Blossom Rezalnik Čebule, je verodostojno kuhinja utensil, da trgajte zelenjave.Uporabite ta rezalnik na vaše jed pripravi, da bo bolj privlačna in bolj okusen.

NERJAVEČE JEKLO:

100% visoko kakovostnega nerjavečega jekla, Nerjavečega jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule je tanka kovinska palica, ki je pritrjena na krog niz ostra rezila prevozov, kot so kolesa napere.Načrt za rezanje čebule spomladi, scallion, ali katera koli rastlinska enakomerno tanke.

360 STOPINJ REZILO:

Iz nerjavečega Jekla, Plum Blossom Rezalnik Čebule je ostra rezila, ki jih enostavno potisnite na svoje zelenjave doseči hitro in učinkovito rezanje.Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, oster in visoko trdoto, enostaven za čiščenje in se ne bo rja.

ENOSTAVEN ZA UPORABO:

Za uporabo je, preprosto pojdite skozi stebla zelenjave, v palico, in ga vodijo skozi rezila.Rezultati so podobni nekaj ste jo dobili od spiralizer, razen še bolj enotno.

PODROBNOSTI O IZDELKU:

Material: Nerjaveče jeklo

DIOD: 1PC, 2PCS, 3PCS

Velikost: 11 cm dolžina

PAKET VKLJUČUJE: 1X iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule, ali 2x Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule, ali 3X Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule

Oznake: poper, umetni čebule, rezalnik čebule, steklenico začimba, češnjev cvet kuhinja, cut čebulo, cvet čebule, za spice, čebulo slicer, zelišča začimbe.

Sadje & Rastlinski Orodja Tip Drobilniki & Razčlenjevalniki
Vrsta Sadje & Rastlinski Orodja
Blagovna Znamka BOUSSAC
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Kuhanje Orodja Iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Čebulo Nož Kuhinjski Pribor

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki