Namizna Dekoracija Pero Žlica Nerjavno Jeklo Prenosni Mini Cream Čokolada Omaka Kave Kuhar Risanje Omako Okraskov

Novo

€2.44

Obrnite naslednji obrok v lepo dekoracijo

Sladica dekoracijo pero je pero za okrasitev jedi in pladnji, da bi izvedel, polno lepote jed služil.Ga napolniti s tekočino in začnete slikarstva, kot če ste bili zaposleni na platno.

S prakso, lahko narišete lepe linije in vzorce na pladnji, ali okrasite hrano, tako da je videti izvrstno in okusno.Videz izboljša okus vsako jed boste, da okrasite.

Prednosti izdelka

✅Okusno končna dotakne - bolje izgleda, je okusnejša, da bo.Obrnite dolgočasno sladica v pretkani jed za omamljanje goste.

✅Vrtenje pladenj na platno - Lepe oblike in črte so enostavno risanje z perja žlico.Vsak slasten obrok si zasluži odlikovanje.

✅Močno izboljša okus - predstavitev je del izkušnje!

Namizna dekoracija pero dodaja lepo videti, da spodbujajo okus.

✅Sladica, okrasitev pero je izbira - dal nekaj tekočine v pero in začnite risati.Namizna dekoracija pero očara vsak obrok z okusno lepoto.

značilnosti: Več-uporaba: kot nalašč za okrasitev sladice omake, solatni prelivi, čokoladni, in še več.

VISOKA KAKOVOST: Izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla material, nestrupen, nerjavnimi, korozijsko odporne, trdne in trajne uporabe.

Pameten design: dolg ročaj je praktična za transport omako v želeno smer.S usta žlico, lahko dosežeš vse, da izberete želeni vzorec, ko razdeljevanje omako.

Različne velikosti: uporabljamo dveh velikostih: mala žlica za tanke črte, veliko žlico za debele črte, velika velikost (22 * 4 * 0.8 cm), majhna velikost (18 * 2.8 * 0.3 cm).Z različnih velikosti, lahko pustite domišljiji prosto in ustvari vsak vzorec, ki ga želite.

Specifikacija: Velikost, barva: S / L Dolžina: za 18,6 cm / 22 cm Teža: 0.031 kg / 0.04 kg Material: nerjaveče jeklo

Nasvet: Prosimo, dovolite 1-3cm meritev odstopanja zaradi ročnega merjenja.Zaradi različnih spremljanje in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve je prikazano na sliki.undefined

Oznake: 951 tok pero, kina, palčko gume, Žlico, Žlico kave, torta lopatica, fryer, žlico čaja, off, kovinsko žlico slame.

Certificiranje CIQ
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Colanders & Sesalnikov
Blagovna Znamka isfriday

Napišite recenzijo!

Namizna Dekoracija Pero Žlica Nerjavno Jeklo Prenosni Mini Cream Čokolada Omaka Kave Kuhar Risanje Omako Okraskov

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki