Naravni Selenit Palico Palico Grobo Kristalno Vzorcu Palico Reiki Energijski Center Doma Dekoracijo Obrti Kamen Zdravljenja Darilo

Novo

€1.19

(1)Naravni material: Uporaba grobo naravni kamen, sadra surovin, vsak rock je edinstveno, in na njihovo velikost, obliko, barvo, vzorec, ki se lahko razlikujejo.Boste prejeli grobo kristalno podobno sliko.

(2)Super za smolo,gimnastika,mozaik,omrežja,steklo pravljice steklenice,lončnice podolgovat lesa dela,medicine torbe, dekor, houseplants,itd.Odlično darilo za prijatelje ali sami.

(3)Premium: Če želite mesmerize vaše ljubljene za spodbudo, praznovanje ali navdih.Zagotavljam, da je to za začetnike, izvajalci ali pa samo za uskladiti in dekor.Kot nalašč za meditacijo, zdravljenje, joga, reiki, duhovnih praks, uskladili svoje posebno mesto.

(4)Vsestranskost: Te grobe kamni so odlično darilo za začetnike v čakra delo ali kristalno odvzem.To je bolj primeren za DIY doma dekoracijo, ki se uporablja za nakit, izdelava, vodnjak, fish tank, stene, vrt.Več odkritij, ki čakajo na vas, da razišče.

(5)Naš odnos z našimi kupci se ne konča po prodaji je popolna.Mi smo tukaj za vas, če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga ali imajo težavo z izdelkom.Prijazno storitev za stranke bo zagotovila vaše zadovoljstvo je naša glavna najbolj prednostna naloga.

Barve, kot je prikazano

Teža: 9.0 g/12.0 g/je 17,0 g/27.0 g

Postopek: grobo brušenje

Material: kamen, sadra

Dolžina: 5-7cm/7-9 cm /9-11 cm/12-15 cm

sadra kamen eno crystal*1

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Oznake: insektov vzorec, kristalni kamen, selenit stick, balon igrača avto, balon igrača, 70. rojstni dan, vzorec, balon strani črpalke, insektov smole, metulj pravi.

Tema Ljubezen
Material Kamen
Je Pametno Napravo No
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno

Napišite recenzijo!

Naravni Selenit Palico Palico Grobo Kristalno Vzorcu Palico Reiki Energijski Center Doma Dekoracijo Obrti Kamen Zdravljenja Darilo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki