DIY Epoksi Smolo Plesni Ura Plesni Ročno izdelan Material, Velikost Cvet Ura Ogledalo Silikonski Kalup Za Notranjo Dekoracijo

Novo

€3.49

DIY Epoksi Smolo Plesni Ura Plesni Ročno izdelan Material, Velikost Cvet Ura Ogledalo Silikonsko Plesni

Bullet Točk: 1、Ti epoksi plesni so izdelani iz visoko kakovostnega silikona, mehka, debela, trganje, odporna na deformacije in bledenje, stroj, izjemno vzdržljiv in večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

2、Enostavno demould,po zagotavljanje, da smolo, ki je v celoti kaljeni, smole stanja, ki se lahko vlečejo ven preprosto za sukanje prilagodljiv smolo železnica plesni.To lahko enostavno spere z nekaj topli milnici, nato pa obrišite preostale vode z suho krpo.

3、Prosimo, hranite smolo plesni na sobni temperaturi, in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.Čisto ti silikonsko plesni z milnico.

4、kot Nalašč za izdelavo dekorativne smolo obrti, okraski in tako naprej.

5、Zaradi dejstva, da je eden plesni lahko uporablja, da bi več ura pokliče, in boste morali uporabiti dodatno nastaviti, da bi uro, tako da se lahko odločite za nakup naše neobvezno ura pribor!

Tehnični Podatki: Ime: Ura Plesni

Material: Silikon

Velikost: kot prikazano

Pakiranje Seznam 1:

1*Plesni

Pakiranje Seznam 2:

1*Ura Gibanja Dodatki

Opombe:

Zaradi dejstva, da je eden plesni lahko uporablja, da bi več ura pokliče, in boste morali uporabiti dodatno nastaviti, da bi uro, tako da se lahko odločite za nakup naše neobvezno ura pribor!

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oznake: šah plesni, cvet plesni silicij, kocke plesni set, ura plesni, epoksi smole za plesni, luč smolo plesni, silikonsko plesni cvet obliko, plesni silicij za smolo, papir epoksi smolo plesni, epoksi smolo pregleden obrti.

Silikonsko Plesni Cvet Ura Ogledalo Silikonsko Plesni
Številka Modela Cvet Ura Silikonsko Plesni
Material Silikonski
Podpora Dropshipping / Wholesale
ura plesni diy epoksi smolo plesni
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

DIY Epoksi Smolo Plesni Ura Plesni Ročno izdelan Material, Velikost Cvet Ura Ogledalo Silikonski Kalup Za Notranjo Dekoracijo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki