Multifunkcijski Jedi Polje Možganov Omari Jedi Odvajanje Rack Imetnik Palčke Polje Gospodinjski Kuhinja Shranjevanje s pokrovom

Novo

€31.49

Značilnosti:

* VEČNAMENSKO OBLIKOVANJE: lahko uporabite posodo stojalo za shranjevanje pribora, palčke, noži, vilice, krožniki,sklede,milo,gobe in še več.Tudi uporaba velikih jed drainer za suho off vaš jedi, ali pa preprosto uporabite za vsako kuhinjo shranjevanje, boste morda potrebovali.

* MATERIAL: Ta jed nosilec je izdelan iz plastike, ki je enostaven za čiščenje trajne.Anti-slip blazinice na spodnji strani noge, zaščito jedi in ponori od drsna tudi če je voda na mizi.

* PRAKTIČNO: Elegantno in premišljeno oblikovanih izdelkov.S poroznim na dnu posoda za shranjevanje košarico ,da odteče odvečna voda, varčevanje z veliko prostora za vašo kuhinjo, bolj urejeno in lepo.

* OBLIKOVANJE: jed drainer je privlačna ukrivljeno obliko, anti-skid in anti-scratch gume noge, stabilno strukturo, zaščito jed sušenje rack iz ruševin in zaščito vaši kuhinji za mizo iz nič.

* KUHINJA PROSTOR OHRANJEVALNIK: Ta jed stojala vam lahko pomaga rešiti ton prostor in čas tako, da je lažje za dostop do različnih pripomočkov in potrošnega materiala.

Specifikacija:

Material: PP

Izdelek Uporaba: Primerna za shranjevanje posode

Značilnosti izdelka: varstvo Okolja brez vonja, razvrstitev

Velikost: Kot prikazano sliko

Barva: Siva, Kaki

Package Vnos:

1 * Jed Rack Škatla Za Shranjevanje

OPOMBA:

1. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

2. Prosimo, razmislite o dejanski velikosti v seznam kot slike, ki so splošno razširjene, da za prikaz podrobnosti.

3. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Hvala za vaše razumevanje.

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: kariran prt, jed drainer kuhinja, kuhinja orgle, jed drainer s pokrovom, kuhinja rack, jed drainer rack, drainer pladenj, potes cozinha, čiščenje v gospodinjstvu, jed drainer.

Postavka Jedi polje
Poreklo CN(Izvora)
Material PP
Uporabo izdelka Primerna za shranjevanje posode

Napišite recenzijo!

Multifunkcijski Jedi Polje Možganov Omari Jedi Odvajanje Rack Imetnik Palčke Polje Gospodinjski Kuhinja Shranjevanje s pokrovom

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki