1pc Naravno Sušene Lotus Cvetje Urad Okrasni Cvetlični Aranžma Doma Stranka Dekor Foto Prop Fotografija Posname

Novo

€0.40

Opis:

Posušeno cvetje, ki izvira iz narave, so bolj realistično kot svile cvetja in plastične rože.Se odločijo, suho cvetje, da okrasite sobo, ki je tako zabavno in zamudno.Posušeno cvetje so narejeni iz rastline z močno barvo absorpcije in močan okus absorpcije.Barvila in barve so naravno mehko, in so podvrženi strogi insekticide in bactericidal zdravljenja, tako da nikoli ne bodo okuženi z plesni.Vonj posušene rože lahko trajajo šest mesecev do enega leta v napol zaprtem okolju.Po dišava je izčrpana, lahko izberete aromatična olja, pridobljeni iz različnih rož, dodajanje arome za svoj okus.

Umetnost posušeno cvetje je zasnovan z značilnostmi stebla, listov, cvetov in plodov rastlin, ki kot suho, in iznajdljivost rastlin, ki se izraža edinstven okus rastline poleg žive dišave živega, vendar to ni v bližini narave.Za naravo ljudi, te vrste posušen cvet z naravno vzdušje je, da izpolnite sodobne ljudske željo, da se vrnete k naravi.

Posušeni cvetovi so postopoma postal nov najljubši notranje opreme.Če cvetje predstavljajo ljubezen, potem posušeno cvetje predstavljajo dolgo in dolgo časa.

Specifikacije:

Ime:Posušena lotosov cvet,

Lotus velikost:7-10 cm

Barva:kot na sliki

Paket vključuje:

1pc * Posušene lotosov cvet,

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: notranji obrat, bombaž suho, bombaž cvet, okvir pictur, artifici cvet, foto album, foto okvir, cvetlični vrt, lotus pot, pritisnite cvet.

Material netkanih tkanin
Razvrstitev Posušeno Cvetje
Slog Cvet
Številka Modela A-1
Priložnosti Velikonočni
Vrsta Lotus
Poreklo CN(Izvora)
cvet slog cvetna glava

Napišite recenzijo!

1pc Naravno Sušene Lotus Cvetje Urad Okrasni Cvetlični Aranžma Doma Stranka Dekor Foto Prop Fotografija Posname

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki