40 kos/veliko Kawaii Tiskovine Nalepke Požrešen Potovalni Dnevnik Dekorativni Mobilne Nalepke Scrapbooking DIY Obrti Nalepka

Novo

€1.03

Material:papir

Package:1 lot=20sets 1 set=40 kos

Velikost:Kot slika prikazuje. Design:8 Design. Lahko Izberete model z samega sebe . Hvala

Razlika težava:vse blago, ki v naravi,poskusite, da bi barvo, videz blizu Pravi,da ena od strank prosimo, bodite previdni! Da bi se izognili super v nepotrebne denar zapravlja čas.

2. Velikost problem:prosimo, da kupci za nakup, preden podroben pogled na izdelek opis ali z našo predhodno sporočilo,premagal nakup, prosimo, navedite, kaj želite izdelek, barve in velikosti,v nasprotnem primeru bomo privzeto po naslov opis pošiljke.

3. Express problem:Express zaradi mesto razlikujejo,hitrost dostave je tudi v nasprotju. Še posebej naletela slabo vreme in obvezne počitnice,bodo zamude zamude pojav. Poleg.

4. Blaga izgubil:običajno pojavi blaga izgubil primeru, ker je paket poškodovan, v rezultat,če je ugotovljeno, da parcela trak je zamenjava poškodovanih ali raztrgana,zlom,je razpakiranje znaki,Prosim, ne podpisati. Če parcela brez preverjanja na znak, ki se pojavi v blago manjka. Pomanjkljiva ali prevoz zaradi nesreče,smo ugotovili, da je težko prevzeti odgovornost,jaz upam, da boste razumeli. Če je varnost ali jo je podpisal,obvestite vnaprej, njihova lektoriranje znotraj paket blaga.

5. Težave s kakovostjo:se poleg nekaj pred odpremo si bomo prizadevali, da odprete večkrat preverite in stroge kontrole,velikost in barvo problem ni, da smo ladjo malomarnosti,kot so potrebe po izmenjavi tovora z kupci medveda,če dejansko prejel po najti kakovosti težave, vas prosimo, prejeli V roku 48 ur pravočasno obrnite smo,zagotoviti ustrezne slike dokaze,ste nekateri pravilno naslovljena,poštnina smo medved. Opomba:spodnje perilo in nogavice, ne sprejemamo nobene uporaba po izmenjavo in se vrniti! Prosimo, da zaprosijo pred skrbno preverite! Zaradi vsake zahteve strank so različne,je nemogoče storiti v vse stranke oči so kot nalašč. Nekateri pa ne vpliva na nošenje za majhnih napak upam, da vas ne bi preveč resno.

6. Na vrednotenje:mi bo prizadevajo, da cena, kakovost,storitev ljudi,ustvariti samo harmonijo nakupovanje okolja,nadgradnjo Nacionalnih nakupovanje okolja in navad,spletno nakupovanje koristi več,moramo co-zaklad co, iti na delo za vzdrževanje,z vestjo, da zdravljenje vsaka transakcija vedenje! Prizadevali si bomo za opravljanje 100% bivanja,zelo dobrodošli za naše razumno ocenjevanje. Ne transakcije v poštev,prvi za doseganje komunikacijskih,če želite odpraviti nesporazume in nasprotovanja,je mogoče rešiti s pomočjo svetovanja,je naše malomarnosti in odgovornost, bomo resno in Odgovorno ravnanje. Razumevanje in spoštovanje so medsebojno

"

Oznake: tiskovine nalepke potovanja, 40 listov nalepk, nalepke prenosniki potovanja, dnevnik nalepke potovanja hrane, laptop nalepke 100 potovanja, 14pcs potovanja nalepke, nalepke potovanja cs, počitnice nalepke potovanja, 50 kosov, mešana nalepke potovanja, nalepke potovanja letenje.

Material Papir
Oblika Pohlepni
velikost 105*95mm
Starost >3 LET
Številka Modela XHP07
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

40 kos/veliko Kawaii Tiskovine Nalepke Požrešen Potovalni Dnevnik Dekorativni Mobilne Nalepke Scrapbooking DIY Obrti Nalepka

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki