Dobrodošli Slogan Z Vrati Dekoracijo Simulacije Venec Lesena Vrata Okraski Visi Znak Za Kmetija Verandi Stranka Dekoracijo

Novo

€9.27

Opis:

Krog dobrodošli prijavite se je idealen za kmetijo in državo dekoracijo.Naše visoke kakovosti signalizacije je popoln način, da pozdravim svojo družino, prijatelji in sosedje lep dom.Dodate čar v vsakem prostoru v hiši.

Logotip je opremljen z venec.To okrasni vrata kavelj, ki ohranja vaša vhodna vrata sezonske in modne.Je zelo primeren za obešanje na vhodna vrata, zadnja vrata, soba, vrata, stene položaj blizu vhoda, in celo uporabljajo v kavarne in restavracije.

Logotip je izdelan iz visoko kakovostnih materialov.To je tudi odlična dekoracija za goste sob ali sob za goste, ki prinaša toplo dobrodošlico na vašem domu, pisarni ali v pisarni.To je veliko darilo za nove lastnike stanovanj, prijatelji, stari in mladi, cerkve, šole ali vrtci.

Naše toplo dobrodošlico venec znak na vratih je enostaven za vzdrževanje in ne zahteva skrbno vzdrževanje.Uporaba okolju prijaznih materialov, da živijo v harmoniji z okoljem.Zelena garland lahko ostanejo svetlo za dolgo časa.

Specifikacija:

Ime: Simulacija venec

Material: Plastični cvet

Tip: Garland

Barva: Zelena

Oblika: Okrogel

Plovila: Semi-priročnik in semi-mehanske

Vrste: Evkaliptus, zajčja ušesa, bodhi

(Opomba: dimenzije so vse ročno meri, tam bo malo napako, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek prejel.)

Oznake: vrata venec, rattan venec, budas leseni dekor, vrata garland, rattan, slike in okvire za kuhinjo, obalne kmečki dom dekor, umetni eucalyptus venec, Venec, doma dekor.

Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični, plastični cvet
obrti Semi-priročnik in semi-mehanske
Vrsta garland
Barve Zelena
vrst Eucalyptus, Rabbit Ear, Bodhi
Oblika Krog
Ime Simulacija venec

Napišite recenzijo!

Dobrodošli Slogan Z Vrati Dekoracijo Simulacije Venec Lesena Vrata Okraski Visi Znak Za Kmetija Verandi Stranka Dekoracijo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki