Multi-Funkcijo Zelenjave, Sadja Slicer Iz Nerjavečega Jekla Shredder Nastavljiv Rezilo Lupilnikom Sir Zelje Nož Kuhinjski Pribor

Novo

€7.83

Značilnosti:

1. Multi-velikost: Multi-funkcijo 3/4 rezili, različnih velikosti, ki lahko izpolnjujejo različne priprave hrane potrebuje.V drobilnik je primerna za sir in zelja in drugih izdelkov, in medij, drobilnik je primerna za korenje in bučke, itd.Za zelenjavo, lahko uporabite shredder, da bi sadje meso, ki dodaja, bogat okus jedi.

2. Material: varno in trajno 304 nerjaveče jeklo, je močan, rjavo-dokazilo, lahko izogibajte se neposredni stik z živili, in zagotavljajo daljši rok trajanja za vašo kuhinjo, brez skrbi, vplivajo na okus hrane ali sadja.

3. Udoben ročaj: ergonomska ročaj je trdno drži, da se prepreči mlinček od zdrsa, z manj pritiska, varen za uporabo, lažje shranjevanje, in ima luknjo za obešanje, da prihranite prostor in lažje življenje.

4. Enostaven za čiščenje in čiščenje: da lahko visijo na steni ali pa jo postaviti v omare in predale, da se posuši, da se zagotovi pomivalni stroj varnost.Bodite previdni pri čiščenju njih.

5. Priložnosti: Primerna za večino sadja in zelenjave, cut, cut, olupljen, kot so ingver, agrumov ali česen.

Opis:

Ta izdelek je iz nerjavečega jekla zdrobi, primeren za rezanje, rezanje in lupljenje večina sadja in zelenjave, kot so ingver, agrumov ali česen.

Specifikacije:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Velikost: 35.5*8,5 cm

Barva: srebrna

Uporaba: Kuhinja

Paket Je Vključeno:

1 * Grater

1 * Drobljenje in Tanka Rezina

1 * Sir Grater

/1 * Grater

1 * Drobljenje in Tanka Rezina

1 * Sir Grater

1 * Debele rezine(neobvezno)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: sir cedilo, meso slicer, lupilnikom krompirja, dodatek hiša, lupilnikom, rezalnik sira, gadget, zelje rezalnik, vrečko zip, potes cozinha.

Poreklo CN(Izvora)
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Drobilniki & Razčlenjevalniki
Vrsta Sadje & Rastlinski Orodja
Funkcija Okolju Prijazno
Blagovna Znamka PREUP
Material Nerjaveče Jeklo
Certificiranje Noben

Napišite recenzijo!

Multi-Funkcijo Zelenjave, Sadja Slicer Iz Nerjavečega Jekla Shredder Nastavljiv Rezilo Lupilnikom Sir Zelje Nož Kuhinjski Pribor

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki