Lase Kreda Začasno Lase Kreda Set Stroj Stranka Dekle Darilo Otroku Igračo Dekle Darilo Za Rojstni Dan 24 Barve

Novo

€6.61

Barve za lase v prahu - 24 vrst lep in krasen barvne krede za lase omogočajo, da DIY lase barve, da bo ustrezala različne priložnosti, ki vam omogoča več izbire.

Začasno lase v prahu-bolj priročno za vas, če želite spremeniti barvo in slog kot trajna barva za lase.Barva las in frizuro lahko spremenite vsak dan.

Enostaven za čiščenje in barvanje: razpoložljivi lase kreda je narejen iz vodotopnih snovi.Enostavno barvanje, lahko enostavno sperite barve s šamponom in vodo.

Varnost: non-toksične, anti-alergijska, topen v vodi in je okolju prijazen. 100% je primerna za dekleta, otroke in mladostnike.Ne skrbite, na vse!Odlično lase kreda, ki je primerna za darila za dekleta, otroke in mladostnike.

barva:Barvna

Material:Barva kreda

velikost:19.5 x 16 x 1,5 cm

Vsebina Paketa:

24 x barvanje Las stick

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: otroci igrače, 6 lase kreda, igra dekle, 2 lase kreda, lase kreda 4, lase kreda 24 kosov, lase kreda 24 polje, lutka dekle, lase kreda 10, otrok igrača.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka FGHGF
Proizvodnja Licenco 1233445

Napišite recenzijo!

Lase Kreda Začasno Lase Kreda Set Stroj Stranka Dekle Darilo Otroku Igračo Dekle Darilo Za Rojstni Dan 24 Barve

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki