120W Zračni Kompresor za Polnjenje Brezžično Napihljivi Črpalka Prenosna Črpalka Zrak Digitalni Avto Avtomatski Pnevmatike Inflator Oprema

Novo

€16.26

Značilnosti:

35s hitro polnjenje funkcija

Zračni kompresor, ki je oblikovan z kovinski notranji motor telo, ima v lasti, dobro odvajanje toplote in nizka raven hrupa funkcija, ki vam lahko prinese močan napihovanju storitev, s samo 35s napihovanju čas.

Led luči

Zračni kompresor ima led luči načrtovanja, kot nalašč za uporabnika za upravljanje kompresor za zrak v temnih razmerah, praktičen in udoben.

Humanized ročaj in kompaktna velikost

Zračni kompresor funkcije v svojem humanized ročaj telo, udoben za uporabnika, da imajo zračni kompresor za dolgo časa, prinaša strokovne službe.Zračni kompresor je le 13.2*5.3*20.3 cm/ 5.19*2.08*7.98 palčni(L*W*H) velikost, kompakten in lahek, ne zasedajo veliko namestitveni prostor.

Samodejna funkcija& velikem zaslonu

Avto pnevmatike črpalka lahko samodejno izklopi, ko pnevmatike napihnjen v celoti fazi, inteligentni in priročen za uporabo.Big inteligentni digitalni zaslon lahko prikaže tlak v pnevmatikah jasno, podpira prednastavitev tlaka v pnevmatikah funkcijo, skupaj s spodaj gumbi za enostavno upravljanje.

Področje uporabe

Avto pnevmatike črpalka je univerzalna za različne vrste avtomobilov z 12 napetosti, dobra izbira kot v sili pnevmatike napihovanju pomočnika.

Specifikacija:

Tip: avto pnevmatike črpalka

Količina: 1pc

Material: ABS, kovin, električne komponente

Barva: črna in rumena

Dolžina kabla: 3 metre

Napetost: 12v

Moč: 120w

Vmesnik: vžigalnik

Velikost: 13.2*5.3*20.3 cm/ 5.19*2.08*7.98 palčni(L*W*H)

Neto teža: 500 g/ 17.64 oz

Package:

1* avto pnevmatike črpalka

1* paket polje

Pakiranje seznam

1* avto pnevmatike črpalka

1* paket polje

Oznake: audi a3, tesla, corolla, avto nalepke, honda civic, e46, avto za, gna mercedes, avto prilagoditev opreme, e90.

Material Kovine
Nalepke Umestitev Vžig Naprave
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

120W Zračni Kompresor za Polnjenje Brezžično Napihljivi Črpalka Prenosna Črpalka Zrak Digitalni Avto Avtomatski Pnevmatike Inflator Oprema

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki