Fitnes Arašidovo Masaža Žogo Roller Dvojno Lacrosse Žogo Globoko Tkivo Pene Massager za Roke, noge, Hrbet, Sprostitev Mišic

Novo

€3.58

funkcija:

❤【Kot nalašč celotno masažo design】arašidovo masaža žogo je zasnovan za masažo tiste hard-to-doseže mišice.Obstaja veliko mehko in topi diamant v obliki nasvetov, na katerem je lahko globoko masažo vaše mišice brez puncturing.V primerjavi z sferične masaža žogo, "peanut-oblikovan" masaža žoga je bolj stabilna in ne bodo nenadoma roll off trigger točke med uporabo.

❤ [Natančno in učinkovito masažo] Arašidovo masaža žoga je namenjena za posebne boleče dele telesa.Sprostite celotno telo zelo dobro.To lahko enostavno in natančno masaža vratu, hrbet, noge, noge, hrbtenice in ramen za lajšanje bolečine in tlak, pospeši krvni obtok in presnovo.

❤ [Trajno in varno EVA material] Arašidovo masaža žoga je narejena iz EVA (etilen vinil acetat copolymer), ki je brez vonja in neškodljiva za človeško telo.Zaradi EVA materiala, arašidovo masaža žogo je mehkejši in bolj trajen kot iz gume masaža žogo.Zato lahko enostavno in hitro izvedbo in uporabo kjerkoli.

❤ [Najboljši asistent za celotno vadbo] Arašidovo masaža žogo ni samo koristno za ogrevanje pred vadbo.Po naporni vadbi, lahko se tudi sprostite napete in boleče mišice.Poleg tega je lahko pomočnik v jogo, gimnastiko in veliko drugih vaj.

opis:

Ime: Arašidovo Masaža Žogo

Material: EVA

Velikost: 17 * 9 * 9 cm

Teža: 180 g

Barve: modra, roza

Seznam vsebine: 1 * Arašidovo masaža žogo

Pakiranje seznam

1 * Arašidovo masaža žogo

Oznake: žoga igrača, roll joga, pene valja, moški lacrosse, amazon arašidovo masaža žogo, skupno roller, ametist masaža, električna žoga masaža, fascijo masaža roller, blok joga.

Teža 180 grams
velikost Other, 17 * 9 * 9 cm
Številka Modela Arašidovo Masaža Žogo
Slog Točke Masaža
Poreklo CN(Izvora)
Barve Modra, Roza
Ime Arašidovo Masaža Žogo
Material EVA

Napišite recenzijo!

Fitnes Arašidovo Masaža Žogo Roller Dvojno Lacrosse Žogo Globoko Tkivo Pene Massager za Roke, noge, Hrbet, Sprostitev Mišic

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki