7 Palčni Učenje, Izobraževanje Google WiFi Tablet Android 7.0 Quad Core 2 GB/16GB Poceni In Preprost za Otroke priljubljene Tablet Pc

Novo

€35.44

Prosimo, preberite pred naročilom: 1. Ko parceli prihaja, prosimo, preverite to iz oči v oči, da vidim, če blago prispe v dobrem stanju, preden ga podpišete.Če zdrobljen ali katero koli težave, se obrnite na naš oddelek za podporo strankam ter dobite pomoč in reševanje težav. 2. Naša cena ne vključuje davkov, ne bomo odgovorni za vse stroške, povezane s carinskimi.Če imate posebne zahteve, prosimo, dovolite mi, da vem.Ne sprejemamo spora carinskih problem(Za plačilo davkov, je dolžnost vsakega državljana). 3. Vse je v REDU ,Prosimo, potrdite, prejel naročilo .Navedite Vse Možnosti 5 Zvezdic Zadovoljstvo.Najlepša Hvala !Ste previdni in vrste osebo!Blagoslavljam vas vsak dan sije sonce. 4. Naše Tablete so Garancija in Jamstvo ,Pls stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave, naše tablet po prejemu , ne odprite spora prvi , ne enostavno dati negativno vrednotenje in slabe povratne informacije zvezde prvi .Prosimo, menijo, našo zvestobo in ročaj sposobnost .Hvala !:)

BDF Novo 7-Palčni Google Otroci Tablet Android 7.0 Quad Core Google Trgu Otroke priljubljene, Tablični Pc WiFi, Bluetooth

Izdelava Specifikacije:

OS Version: Android 7.0

CPU: MTK8163, Quad Core

RAM: 2GB ( Android sistem uporabi del shranjevanje )

Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth , FM

Google Play Adobe Flash

0.3 Mega Pixel Spredaj Sooča Kamero, ŠT Kamera Zadaj

Zvočnik

Baterije Velikosti: 2600Mah

Jeziki: indonezijski, malajski, Dansk, nemščina, angleščina, španščina, Filipino, italijanski, Magyar, nizozemski ,grški , turški, Arabski, Tajska, korejski, Norsk bokml , Nemški ,Hrvatski , Italijanski , Latviesu , Lietuviu , Nederlands ,ruski ,Slovenscina , Romana ,Portugues ,Polski Francais ,Suomi ,Cestina , Svenska, Tieng Viet , hebrejski ,Ukrajina

Zaslon:

Zaslon: 7-Palčni Zaslon diagonale dolžina)

Ločljivost zaslona: 1024x600 IPS LCD

5 Točka Zaslon Na Dotik Multi Zaslon

Pomnilnik:

Notranji: 16GB ( Android sistem uporabi del shranjevanje )

Slot :

DC Jack Vrata *1 reža

Vrata Micro USB *1 reža

Mikro TF kartice Vrata *1 reža

Vljudno Opomnik :

Naši ta tableta polnjenje vrata je DC2.5 vrat, ki je predvsem za polnjenje funkcijo ,Pls ne Micro USB za polnjenje, Micro USB vrat je predvsem za prenos PODATKOV funkcijo .Hvala za vaše prijazne razumevanje!:)

O Kritje Primera

OPOMBA:Prosimo, preberite ga, preden vrstnem redu:

1. Moram plačati za carinske dajatve?

Kupci, ki so odgovorni za carine.Običajno, če so carine, naj bi jo plačali.Ne bomo nosi vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Če parcela dobili strogo nadzoroval navade, boste morali plačati davek na jasno carin.Ne bomo plačati davek na carinsko.Stroški vrnitve ali izgubljene pošiljke bi bilo na kupca, zaradi zavrnitev carinjenje.Če imate posebne zahteve, prosimo, dovolite mi, da vem.Ne sprejemamo spora carinskih problem(Za plačilo davkov, je dolžnost vsakega državljana).

2. Kaj pa, če sem zadovoljna z izdelkom?

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo ,prosim, pustite nas 5 ZVEZDIC!Če imate kakršne koli težave z izdelka,dostave,storitev, se, prosimo, obrnite na nas,mi bo odziv v času, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, ali odprite spora neposredno.Mi smo odgovorni prodajalec, ki se osredotočajo na storitev, in bo ponudil najboljšo rešitev, da se prepričajo, če se obrnete na nas !

3. Lahko dobim popravilo garancija?

Imamo 6 mesecev garancije na Kitajskem, vendar je v nekaterih državah www.tbsport.si ponuja Eno-leto, zamenjava garancije v vaši državi.

4. O izdelku sliko

V description fotografijo, ki prikazuje izdelek,je iz uradna spletna.Fotografijo, ki je bila urejena pokazati najboljše izdelka.To je samo za referenco.Podrobnosti se mora nanašati pravi predmet fotografijo.

5. O Shranjevanje:

Dejansko je na voljo za shranjevanje je manj,razlog je, da je programsko opremo konfiguracija bo zasedel del prostora.Ne moremo sprejeti spor glede RAM/ROM razlika.

6. O transportni čas in način?

Nekateri naši izdelki so skladišča v Rusiji in Združenih državah amerike。 in blaga, poslanih iz Kitajske, ki so izbrane kot www.tbsport.si Standardna Dostava.To je logistika www.tbsport.si logistike,

Ocenjeni čas dostave je mogoče 10-35 dni (Različnih držav, ki potrebujejo Čas dostave ni isto).

kar je zelo varno in hitro, in je zagotovljeno, da če blaga, ki so poškodovani ali izgubljeni in ne prispejo v roku 60 dni, Polno vračilo če izdelka ne prejme več kot 60 dni .

Če ne morete sprejeti, ga, prosimo, ne da bi ga.

Oznake: pc tablet, tablet, 15-palčni tablični računalnik android, 4gb ram tablet, tablični bdf 10 cm, prenosnik tablet, android tablet, tablični teclast, 10 palčni tab, samsong tablični windows 10.

Kamera Zadaj NO
Pred Kamero NO
Certificiranje CE, FCC, ROHS
GARANCIJA IN SERVIS Zagotoviti 6 Mesecev Brezplačno Popravilo Garancija, brez osebne napake uporabo
Google Play Da,
Fotoaparat Pred Kamero
Razširitev Vrata Micro Usb, Vtičnica Za Slušalke, otg, TF Kartica
Velikost Zaslona 7"
Neto teža 480g
Micro-USB priključek No koli UPORABO
Spredaj Webcam Slikovnih Pik 0.3 MP
Kapaciteta Pomnilnika 2GB
Poreklo CN(Izvora)
Tablični Kapaciteta 16GB
Postavka Vrsta tablični računalnik
Vrsta Plošče IPS
Podpora Jezika angleščina, Hebrejski, Grški, Turški, Nemški, Portugalski, Španski, Švedski, POLJSKI, Francoski, Ukrajinski, Kitajski, Italijanski, Japonski, Ruski
Celice Zmogljivosti 2600mAh
Paket Da,
Procesor Core Quad Core
Procesor Proizvodnji OLIMPIJA
Funkcija Ultra Slim, Dvojno Fotoaparati, otg, FM, Otroci Tablet
Operacijski Sistem Android 7.0
Model Procesorja Roko
Ločljivost Zaslona 1024x600
Omrežja WiFi
Tablični Računalnik Port Polnjenje dc jack
Blagovna Znamka BDF
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Postavka Stanje Nova

Napišite recenzijo!

7 Palčni Učenje, Izobraževanje Google WiFi Tablet Android 7.0 Quad Core 2 GB/16GB Poceni In Preprost za Otroke priljubljene Tablet Pc

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki