Naravnega Bora Lesene svijećnjak Ročno Svečnikov za Dekoracijo Doma Sočna Rastlin Lubje Imetnik Poroka Stranka Dekor Božič

Novo

€1.32

Bullet Točk:

1、Doma Dekoracijo: To odlično svijećnjak nastavite lahko uporabljajo za dekoriranje vašega doma.To je kot nalašč za jedilno mizo, okensko polico, dnevna soba ali kopalnica tabele, to svijećnjak je idealen dom za dekoracijo.

2、Naravni Videz: Bor in arbors so surovin za svečniki.Teksturo in barvo naravnih lesenih svečniki so unikatno.Opomba: Lesenih proizvodov, je treba hraniti in dajejo proč od dane dane dane na platformah, kot so toaletno mizico, draguljarno, omarah, tabletops, stopnice, okna, itd.Sveča imetnik je velik dom dekoracija, prinaša toplo in prijetno vzdušje.

3、100% Ročno Obrt: Vsaka sveča nosilec je izdelan iz čistega naravnega dnevniki, ročno izbran, rez, in polirani z rokami.Splošna oblika je enaka, vendar pa bo nekaj sprememb v podrobnosti, in vsak je edinstven izdelek, očarljiv in eleganten videz ročno izdelane lesene svečniki kažejo vašo edinstveno osebnost.

4、Široke Uporabe: Idealen za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, zabave, poroke, praznovanja, proslave in tako naprej.Super darilo za družino.

5、Najboljšo Storitev: Če je kakršno koli vprašanje o tem izdelku, se obrnite na nas, bomo poskušali naše najboljše, da bi bilo prav za vas.

Tehnični Podatki: Ime: Svijećnjak Set

Material: Bor

Velikost(o):

Velike valjaste svijećnjak: višina 7cm/2.76 v, premer 6 cm/2.36 v

Srednje valjaste svijećnjak: višina 4 cm/znašala 1,57 v, premer 6 cm/2.36 v

Majhne valjaste svijećnjak: višina 2.8 cm/1.10, premer 6 cm/2.36 v

Teža(približno): 330 g

Seznam Vsebine:

Svijećnjak*3

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oznake: ghee lučka, zlato sveče imetniki, candelabro stranka, svečnik lesa, zrak rastlin tillandsia, umetnost lesa postavka, poročne sveče stojala, svečnik luč, lantwrna svijećnjak, tin steno svečniki.

Material Les
Slog Sodobno
3 Obrat Cvet Plot Poroka Tabela Dekor
7 Krog Svijećnjak Tabela Namizni Dekor
5 Naravne Drevesne Veje Štor Lesene Svijećnjak
8 Svijećnjak Doma Bar, Restavracija Dekor
4 Obrat Cvet Plot Ornament Obrti
2 Krog Svijećnjak Tabela Namizno Dekoracijo
1 Leseni Svečnik Imetnika
Tema KRŠKO
6 Čaj Luči Držala Za Sveče Večerja Dekor
Poreklo CN(Izvora)
Je Pametno Napravo No

Napišite recenzijo!

Naravnega Bora Lesene svijećnjak Ročno Svečnikov za Dekoracijo Doma Sočna Rastlin Lubje Imetnik Poroka Stranka Dekor Božič

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki