Novo Šah Odbor Silikonsko Plesni DIY Epoksi Livarski Kalup Za DIY Obrti Kristalno Epoksi Silikonsko Plesni Šahovnici

Novo

€1.40

Šah Odbor Silikonsko Plesni DIY Kristalno Epoksi Silikonski Šah Odbor Plesni Samo Šah Odbor

Bullet Točk:

1、Veseli Čas z Družino: silikonske Smole šah odbor, lahko naredite po meri šah in odbor, ki je s svojo družino.Družina sedi za mizo in igrajo šah, govorimo o dobrih starih časih.Kako sladko!

2、Osebno Šahovska garnitura: lahko dodate katero koli predmete, ki jih želite v proizvodnem procesu, kot so bleščice, bleščicami ali posušeno cvetje, da izpolnjuje vaše različne potrebe.Idealno darilo za družino, prijatelji in ljubitelji šaha.Zelo smo veseli, da se je vaš otrok ali družine, bo padel v ljubezni z njimi.Idealen za stranke, Božič, Zahvala in praznikih.

3、Visoko kakovostnega Materiala: Naše šahovnici in šahovnici smolo plesni so izdelana iz visoko kakovostnih silikonskih materialov, prilagodljiva, vzdržljiva, večkratno uporabo in enostavno razstaviti.Notranjost je gladka in končni izdelek je gladka.Komaj treba poliranje.

4、Postavka Velikost: Šah plesni o 10.8 x 10.8 x 0.3 cm.Šah model približno 8 x 3.34 x 0.43 cm.Zaradi ročnega merjenja, velikost, se lahko nekoliko razlikuje.

5、Dodatni Set: 1 smolo šahovnici plesni in 1 smolo šahovnici plesni.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših smolo plesni, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo odgovor v 24 urah in zagotavljajo rešitve.

Opis:

1. Preprost in uporaben, neškodljiv, naravne anti-bolečin v križu, visoko trdnost in mehkobo, korozijska odpornost in prilagodljivost.

2. Ni lahko biti poškodovan, ne krekirana, ki so odporne na ekstremne temperature.

3. Uporablja release agent na silikonsko plesni.Uporabite vrele vode hit epoksi, ne pa vode.

4. Mešanica epoksi smolo, da ustrezno razmerje.Mešanica tonerja v epoksi smolo.Prelijemo z epoksi smolo v plesni.

5. Počakajte, da se epoksi zdravi.Po sušenju, če nekaterih območjih niso gladke, lahko uporabite smirkovim papirjem ali drugih orodij, da bi jih videti bolj lepa.

6. Zelo primerna za izdelavo kristalno šah za dom okraski, okraski, igrače za otroke in igre, šolskega pouka, igrače, izobraževalne igrače, itd.

specifikacija:

Material: silikon

Barva: kot prikazano

Velikost(cca.):

Šah plesni: 85*240*25 mm/3.35*9.45*0.98 v

Prehrana: 280*280*9.2 mm/11.02*11.02*0.36 v

Seznam Vsebine:

1*Silikonsko Šah Oblikovan Plesni

Opomba:

1. Zaradi različnih osvetlitev zaslona in fotoaparata, lahko pride rahlo barvno razliko.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite toleranca 1-2 mm in poskrbite, da vas ne moti, da pred naročilom.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: kristalno plesni, šah plesni, velika ouija smolo plesni, ouijia odbor plesni, šah plesni smole, silikonski kalup za pladenj, plesni brsti, epoksi smolo pregleden obrti, silikonski kalup za concret, torta nekaj.

Material Silicij
Ime Šahovnici silikonsko plesni
Številka Modela Šahovnici silikonsko plesni
Tip 1 Šah odbor silikonsko plesni
Nastavite Vrsto No
Vrsta DIY kristalno epoksi silikonsko plesni šahovnici
Vrsta Debelo No
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Novo Šah Odbor Silikonsko Plesni DIY Epoksi Livarski Kalup Za DIY Obrti Kristalno Epoksi Silikonsko Plesni Šahovnici

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki