Mavrica Dekorativni Okno Film, Statične Oklepajo Zasebnosti Okno Nalepke Brez Lepila 3D za Dom Odstranljiva Brez Lepila Okno Odtenek Film

Novo

€2.11

Polepšajo vaš dom z BUNPIG Dekorativni Okno Film – Delna zaščita zasebnosti briše nezaželenih pogledov, nepravilnih 3D teksturo vzorec krasi vaš osebni prostor, statične okenske površine brez lepila, enostavno lupino-in-stick namestitev, enostavno odrežete in trim, enostavno odstranite in ponovno zaprositi za večkrat.

Ključne Funkcije:

1.Delna Zaščita Zasebnosti: lepo je, da se počutijo varno na svojem mestu 2.Uporabniku Prijazno: brez Težav, olupimo-stick uporabo v prepir in enostavno odstranjevanje čemer ni škodo ali ostanek 3.Lepilo Brezplačno: Preprosto uporabite vodo ali milnico za namestitev, ni lepljivo lepilo zahteva 4.Edinstven Vzorec: Okrasite vaš dom windows z elegantnim vzorci 5.Odstranljiva & Večkratno uporabo: Premium PVC material, ki nudi dodatno trpežnost, se lahko odstrani in ponovno večkrat 6.UV Zaščita: poslovite od 84% žarki UVA in 99% UVB žarki, ki lahko poškoduje vašo kožo in povzroči pohištvo izginja

Kako Peel Off Jasno, Varnostno Film:

Korak 1 - Prosimo, mokro eno okno, film kotu in uporabo prstov na twist je, za nekaj časa, da odstranite prilogo, med okna film in jasno, varnostno folijo; Korak 2 - priložite lepljiv trak na strani jasno, varnostno film kotu (imamo tudi pritrjen majhen lepljiv trak na vsako roll okna film za vaše udobje), in nato pritisnite tipko za učinkovito pritrditev; Korak 3 - In potem ste lahko ločeno jasno, varnostno film iz okna film enostavno.

Enostavno Odstraniti&Celoti Večkratno Uporabo

Ta statična oklepajo okno film je mogoče enostavno odstraniti brez lepilo posuši levo, in lahko re-položaj in ponovno uporabijo za množenje krat glede na vaše potrebe.

Uživajte Več Zmehčana Naravno Svetlobo

To okno zasebnosti film, ki bo učinkovito razpršeno neposredni sončni svetlobi, da se prepreči nadležno glares in hkrati bo tudi vam zmehča udobno soncu na vaš osebni prostor.

Nepravilnih Vzorcev za Edinstven Okras

Prijavite se lahko to steklo film doma, spalnica, pisarna, dnevna soba, kuhinja in tako naprej in prinesel bo edinstven okras in poseben vizualni učinek.

Navodila Za Namestitev:

1. Merjenje površine in cut filma.Pustite dodatno palčni robu vsaki strani za enostavno prilagoditev. 2. Čiščenje ciljno površino temeljito in poskrbite, da je površina čista, dovolj, brez prahu. 3. Peel off prozorno, varnostno film po kratki strani. (Zelo Pomembno!!!) 4. Spray veliko vodo ali milnico tako na GLADKI strani okna film in okno, nato namestite okno film na okno. 5. Uporabite mehko brisačo ali squeegee obrišite film nazaj in naprej, da poskrbite, da se mehurčki in vode, so bila popolnoma odstranjena. 6. Trim off marže in s krpo, da ga iz filma.Tukaj greste!

Oznake: podpis okno film, holographic film paper, lepljive okno zasebnosti film, kristalno vzmetenje, vrt zasebnosti, pvc okna ventil, ginkgo, film za steklo, film okno, steklo, papir.

Površinska obdelava Reliefni, Motnega / Jedkano, Motno, Vitraž, Motnega Trak Zasebnosti Okno Film
Širina 30/45/60/75/90 cm
Poreklo CN(Izvora)
Slog Okno Odtenek Nalepke Za Steklo
Blagovna Znamka WXSHSH
Dolžina 50/100/150/200 Cm
Material JJEZA, Vinil
Številka Modela 30/45/60/75/90 x 100/200 Cm
Delovni Načelo Elektrostatični adsorpcije Izmenljive
Vrsta Stekla Filmov
Funkcija eksplozijam, Dekorativne, Toplotna Izolacija
Velja za za Domačo Pisarno in Kopalnica

Napišite recenzijo!

Mavrica Dekorativni Okno Film, Statične Oklepajo Zasebnosti Okno Nalepke Brez Lepila 3D za Dom Odstranljiva Brez Lepila Okno Odtenek Film

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki