Sklede Nastavite in Cedilo Solato Skledo iz Nerjavečega Jekla Anti-Kuhinja, Zlaganje Bowl Nabor Non-Stick Priprave Hrane Skledo

Novo

€13.98

Mešalne Sklede Nastavite Gnezdenje mešalne sklede set je izdelan iz 201 nerjavečega jekla.Te sklede zagotoviti tako privlačna predstavitev in visoke kakovosti moč.

Sklede Sklop 3 Paket z 2 velikost sklede in eno cedilo za enostavno pranje in izpiranje, natančnost preboden cedilo je odlična velikost nežno sperite.Na cedilo je super za odvajanje in spiranje zelenjave, testenine, meso, solata, sadje, krompir in še več.Z polirani, ogledalo konča v notranjosti in gladko, žice platišča konča zunaj, sklede nastavite odporen na prstne odtise.

Skledo solate, ki se določajo Vsako skledo lahko lepo zložene skupaj in genialno gnezdenje design vam prihrani prostor v vaši kuhinji omare, medtem ko poglabljanje bazena oblika preprečuje nenamerno razlitje.Z ravnim dnom za večjo stabilnost pri mešanju, odebeljena robna ščiti sklede od tega, da je strmoglavilo.Z nedrsečo baz in enostaven za čiščenje pomivalnem iz nerjavečega jekla, tako da se boste lahko izognili razlitjem in da čiščenje vetrič.

Iz nerjavečega Jekla Skledo za Solato skledo set omogoča uporabnikom, da je dobro opremljen za vročanje, marinating, dodajanje sestavin za sladico, ki služijo solate, pripravi torto ali palačinka zmesi, pranje sadja in zelenjave.Je preprost za oprijem valjani platišča pomaga ohraniti drži skledo, medtem ko se pripravljajo, mešanje, stepanje, mešanje & porcijo.

Zmogljivost: 3 / 4/ 4.5 Litrov.Teža 1 KG.

Sklede Sklop: 3 V 1 sklede nastavljena je kot nalašč za whisking, mešanje, marinating in služijo.Pripravimo svetlo okras ali sesekljamo pisane, zdravo solato v skledo vaši izbiri ter uživajte mehek prehod naravnost iz kuhinje v nasprotju z očarljivo porcijo.

Barva: Srebrna

Material: 201 iz nerjavečega jekla

utor bazena 26 * 10.5 cm

Majhnih trdnih bazena 24 * * 10 cm

veliko trdnih bazena 26 * 10.5 cm

Vsebina Paketa:

1 * nepopolna bazena

1 * majhnih trdnih bazena

1 * veliko trdnih bazena

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: hrana zajemalka, polje kosilo, ice zajemalka, žlico sladoleda, bowser plišastih, lok niz, lok za dekle, lok tkanine, skledo juhe, lok jojo siwa.

Funkcija Okolju Prijazno
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela BAZENA
Proizvodnja Enotni
Količina 3
Material Drugo
Certificiranje CIQ
Tehnika Pigmentiran

Napišite recenzijo!

Sklede Nastavite in Cedilo Solato Skledo iz Nerjavečega Jekla Anti-Kuhinja, Zlaganje Bowl Nabor Non-Stick Priprave Hrane Skledo

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki